Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Casa Riera Ordeix
Salchichon de Vic - 300 g
Gluten vrij
Te ontdekken
Typisch Spaanse worst, bereid volgens een eeuwenoude traditionele methode. 100% natuurlijke charcuterie van de bovenste plank!
€ 24,50
Typisch Spaanse worst, bereid volgens een eeuwenoude traditionele methode. 100% natuurlijke charcuterie van de bovenste plank!
Over Salchichon de Vic - 300 g
De worsten uit het Catalaanse Vic zijn een typisch Spaanse specialiteit. Deze worst dankt zijn faam aan de uitstekende kwaliteit van het gebruikte varkensvlees, de nauwkeurige bereiding, het gecontroleerde droogproces en het unieke klimaat van de Plana de Vic, een streek in de buurt van Barcelona. En waaraan dankt Casa Reira Ordeix dan zijn faam? Aan het feit dat dit bedrijf al sinds 1852 de beste droge worsten uit Vic produceert ... Een echt kwaliteitskenmerk!
Koel en droog bewaren.
Ingrediënten>
Varkensvlees, zout, zwarte peper,
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 1521 kcal |
Energie in KJ | 365 kj |
Vetten | 25 g |
waarvan verzadigde vetten | 9,3 g |
Koolhydraten | 2,4 g |
waarvan suikers | 1,9 g |
Proteïnes | 34 g |
Zout | 4,8 g |
Land van oorsprong | Spanje |
Producent | Casa Riera Ordeix, S.A. Plaça dels Màrtirs, 14 Vic, Barcelona |
Andere producten die u kunnen interesseren