Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Marie Morin
Crème Brûlée - 130 g
Dessert op basis van Bretoense volle melk. In glazen pot.
Over Crème Brûlée - 130 g
Het verhaal begon meer dan dertig jaar geleden, wanneer Alain en Marie Morin zich in het avontuur van het maken van yoghurt en desserts stortten. Dankzij de kennis van Alain en het receptenboekje van Marie, besloten later ook hun drie kinderen mee in het project te stappen. Zo werd het merk Marie Morin geboren, synoniem voor authentieke en heerlijke dessertjes. Alles wordt gemaakt in Bretagne, met de beste ingrediënten.
Crème brûlée: bestrooi de suiker gelijkmatig over de crème brûlée en zet deze daarna onder de grill totdat de suiker mooi goudbruin gekarameliseerd is. Eet smakelijk! Koud : bestrooi de suiker gelijkmatig over de crème brûlée. Ook erg lekker.
Tussen 0 °C en 4 °C.
Ingrediënten>
Dagverse ROOM 45%, volle MELK, EIEREN, suiker. Zakje gekarameliseerde suiker 3g. Geproduceerd in een bedrijf waar ook glutenbevattende granen en noten worden verwerkt.
Allergenen>
Eieren, Melk / lactose
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 220 kcal |
Energie in KJ | 917 kj |
Vetten | 15,2 g |
waarvan verzadigde vetten | 9,7 g |
Koolhydraten | 15,8 g |
waarvan suikers | 14,8 g |
Proteïnes | 4,7 g |
Zout | 0,12 g |
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Marie Morin France SARL, Z.A. de l'Espérance, 22120 Quessoy |