Vanaf 1 december 2020 zal Rob enkel "Standaard" thuisleveringen aanbieden (levering tussen 09.00 en 19.00 uur). Gelieve hiermee rekening te houden. Minimumbedrag voor een online bestelling: 70 EUR . We danken u voor uw begrip.

 

 

Marie Morin

Crème Brûlée - 130 g

Te ontdekken

Dessert op basis van Bretoense volle melk. In glazen pot.

€ 2,50

19,23 / kilo

Dessert op basis van Bretoense volle melk. In glazen pot.

Over Crème Brûlée - 130 g

Het verhaal begon meer dan dertig jaar geleden, wanneer Alain en Marie Morin zich in het avontuur van het maken van yoghurt en desserts stortten. Dankzij de kennis van Alain en het receptenboekje van Marie, besloten later ook hun drie kinderen mee in het project te stappen. Zo werd het merk Marie Morin geboren, synoniem voor authentieke en heerlijke dessertjes. Alles wordt gemaakt in Bretagne, met de beste ingrediënten.

Crème brûlée: bestrooi de suiker gelijkmatig over de crème brûlée en zet deze daarna onder de grill totdat de suiker mooi goudbruin gekarameliseerd is. Eet smakelijk! Koud : bestrooi de suiker gelijkmatig over de crème brûlée. Ook erg lekker.

Tussen 0 °C en 4 °C.

Ingrediënten

Dagverse ROOM 45%, volle MELK, EIEREN, suiker. Zakje gekarameliseerde suiker 3g. Geproduceerd in een bedrijf waar ook glutenbevattende granen en noten worden verwerkt.

Allergenen

Eieren, Melk / lactose

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 220 kcal
Energie in KJ 917 kj
Vetten 15,2 g
waarvan verzadigde vetten 9,7 g
Koolhydraten 15,8 g
waarvan suikers 14,8 g
Proteïnes 4,7 g
Zout 0,12 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent Marie Morin France SARL, Z.A. de l'Espérance, 22120 Quessoy