Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Francis Miot
Abrikozenconfituur - 340 g
Abrikozenconfituur met rietsuiker, gemaakt door drievoudig wereldkampioen confituurbereiding Francis Miot. Deze confituur is in 2013 bekroond met een gouden medaille. Zacht, verfijnd en gewoonweg onweerstaanbaar!
Over Abrikozenconfituur - 340 g
Francis Miot heeft de titel 'Beste Confituurmaker van Frankrijk' en is drievoudig wereldkampioen confituurbereiding. Dat zegt genoeg over de kwaliteit van zijn producten! Deze abrikozenconfituur bevat echte rietsuiker en sleepte in 2013 op het landbouwsalon in Parijs een gouden medaille in de wacht. De grote bulida-abrikozen worden in een koperen ketel gekookt. Het resultaat? Een zachte en verfijnde confituur.
Na opening een maand in de koelkast houdbaar.
Ingrediënten>
Abrikozen (60%), rietsuiker (39%), geconcentreerd citroensap, natuurlijk vanille-extract, geleermiddel: pectine (uit fruit).
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 188 kcal |
Energie in KJ | 798 kj |
Vetten | <0,5 g |
waarvan verzadigde vetten | 0,1 g |
Koolhydraten | 45 g |
waarvan suikers | 44 g |
Proteïnes | 0,6 g |
Zout | 0,01 g |
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | SAS Confiturerie Francis Miot, 64110 Uzos |