Clearspring

Bio Tamari Sojasaus - 150 ml

Bio

Tamari-sojasaus op basis van gefermenteerde gele sojabonen, 100% biologisch. Een glutenvrij Japans product, bereid volgens een eeuwenoud recept.

€ 5,58

37,20 / liter

Tamari-sojasaus op basis van gefermenteerde gele sojabonen, 100% biologisch. Een glutenvrij Japans product, bereid volgens een eeuwenoud recept.

Over Bio Tamari Sojasaus - 150 ml

Dit is de andere Japanse sojasaus ... Een zeer donkere, meer geconcentreerde saus met een meer uitgesproken smaak. Deze tamari-sojasaus werd in Japan geproduceerd volgens een eeuwenoud recept. Dit 100% natuurlijk en glutenvrij product werd bereid op basis van biologische, gefermenteerde gele sojabonen. Het fermentatieproces gebeurt in cederhouten vaten van 300 jaar oud. De saus wordt hoofdzakelijk in heel wat gerechten als zoutvervanger gebruikt: soep, noedels, tofoe, granen enz.

Ingrediënten

Hele SOJABONEN (46%), water, zeezout, mirin (zoete rijst, water, gefermenteerde rijst).

Allergenen

Soja

Land van oorsprong Japan
Producent Clearspring Ltd, 19A Acton Park Estate, London W3 7QE, Royaume-Uni