Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Sangiolaro
Tonijnfilets met Olijfolie - 140 g
Deze witte tonijnfilets uit Sicilië worden met olijfolie bereid (zonder bewaarmiddelen) in Toscane, niet ver van Firenze.
€ 13,50
Deze witte tonijnfilets uit Sicilië worden met olijfolie bereid (zonder bewaarmiddelen) in Toscane, niet ver van Firenze.
Over Tonijnfilets met Olijfolie - 140 g
De visconserven van Sangiolaro worden bereid volgens een eeuwenoude artisanale methode. Die traditie begint al bij de vangst van de witte tonijn voor de kust van Sicilië! Daarna wordt de vis in Toscane verpakt, niet ver van Firenze. Deze tonijnfilets passen uitstekend in een lekkere pasta al tonno.
Ingrediënten>
TONIJN (VIS), olijfolie, zout.
Allergenen>
Vis
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 214 kcal |
Energie in KJ | 893 kj |
Vetten | 11,6 g |
waarvan verzadigde vetten | 1,90 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Proteïnes | 27,3 g |
Zout | 1,09 g |
Land van oorsprong | Italië |
Producent | Ghezzi Alimentari S.p.A., Via Prov. di Mercatale, 155, 50059 Vinci (Fi) |
Andere producten die u kunnen interesseren