Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Ménès Albert
Witte Tonijnfilets - 69 g
Deze witte tonijnfilets uit de Atlantische Oceaan komen uit de flank van de germontonijn. Ze zijn au court-bouillon bereid en ingemaakt met extra vergine olijfolie.
Over Witte Tonijnfilets - 69 g
Albert Ménès is een klinkende naam als het op delicatessen aankomt. Atlantische germontonijn is een tonijnras met verfijnd, zeer licht vlees. Dat heeft hem de bijnaam 'witte tonijn' opgeleverd. De filets – het beste stukje van de vis – worden met de grootste zorg uit de flanken gesneden, au court-bouillon gekookt en in extra vergine olijfolie gelegd.
Proef deze tonijnfilets bij het voorgerecht of meng ze in een seizoenssalade voor een snelle, lichte en verfijnde maaltijd.
Na opening koel bewaren en binnen twee dagen gebruiken.
Ingrediënten>
Witte tonijnfilets (VIS) (69%), olijfolie extra (30%), zout.
Allergenen>
Vis
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 353 kcal |
Energie in KJ | 1463 kj |
Vetten | 29 g |
waarvan verzadigde vetten | 6,5 g |
Koolhydraten | <0,5 g |
waarvan suikers | <0,5 g |
Proteïnes | 22 g |
Zout | 0,2 g |
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Albert Ménès, 156 rue Saint-Denis, 92700 Colombes |