Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Lambert
Visfumet - 240 ml
Visfumet is een culinair hulpmiddeltje om verschillende sauzen voor visgerechten te bereiden.
€ 5,32
Visfumet is een culinair hulpmiddeltje om verschillende sauzen voor visgerechten te bereiden.
Over Visfumet - 240 ml
De visfumet in deze bokaal is gemaakt van overschotten van witte platvis en van groenten. Een handig culinair hulpmiddel om sauzen met een uitgesproken smaak te bereiden voor uw visgerechten. Visfumet (ook wel visfond genoemd) is ook ideaal om wittewijnsaus of viscurrysaus te maken.
Na opening koel bewaren.
Ingrediënten>
Water, VISGRATEN (uitsluitend van witte platvis), VIS, witte wijn (SULFIETEN), ui, citroen, champignon, SELDER, boter (MELK), kruiden, zout. Geproduceerd in een bedrijf dat schaaldieren, vis, melk en selder verwerkt.
Allergenen>
Selderij, Vis, Melk / lactose, Sulfiet
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 8 kcal |
Energie in KJ | 35 kj |
Vetten | <0,2 g |
waarvan verzadigde vetten | <0,2 g |
Koolhydraten | <0,5 g |
waarvan suikers | <0,5 g |
Proteïnes | 1,72 g |
Vezels | <1 g |
Zout | 0,32 g |
Land van oorsprong | België |
Producent | NV Ets. J.L. Lambert SA, Avenue Newton 2, 1300 Wavre |
Andere producten die u kunnen interesseren