Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Crustarmor
Gravlax Saus - 190 g
Artisanale gravlaxsaus met mosterd en dille uit Bretagne. Een must bij zalm!
€ 4,35
Artisanale gravlaxsaus met mosterd en dille uit Bretagne. Een must bij zalm!
Over Gravlax Saus - 190 g
Productkwaliteit en traditie zijn ingebakken in het DNA van de Bretonse firma Crust’Armor. Ze is gespecialiseerd in zeeproducten. Deze overheerlijke gravlaxsaus met mosterd en dille is geen uitzondering. Marineer er rauwe zalm in en uw zalmgravlax is meteen geslaagd! Serveer als aperitiefhapje of in grotere porties als voorgerecht.
Ingrediënten>
Zachte en sterke MOSTERD 38%, suiker, zonnebloemolie, water, dille 9%, wijnazijn (SULFIETEN), verdikkingsmiddel: carragheen. De MOSTERD bevat: water, MOSTERDzaad, azijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur en kaliumdiSULFIET.
Allergenen>
Mosterd, Sulfiet
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Crust'Armor 22200 Guingamp, France |
Andere producten die u kunnen interesseren