Crustarmor

Gravlax Saus - 190 g

Artisanale gravlaxsaus met mosterd en dille uit Bretagne. Een must bij zalm!

€ 4,35

22,89 / kilo

Artisanale gravlaxsaus met mosterd en dille uit Bretagne. Een must bij zalm!

Over Gravlax Saus - 190 g

Productkwaliteit en traditie zijn ingebakken in het DNA van de Bretonse firma Crust’Armor. Ze is gespecialiseerd in zeeproducten. Deze overheerlijke gravlaxsaus met mosterd en dille is geen uitzondering. Marineer er rauwe zalm in en uw zalmgravlax is meteen geslaagd! Serveer als aperitiefhapje of in grotere porties als voorgerecht.

Ingrediënten

Zachte en sterke MOSTERD 38%, suiker, zonnebloemolie, water, dille 9%, wijnazijn (SULFIETEN), verdikkingsmiddel: carragheen. De MOSTERD bevat: water, MOSTERDzaad, azijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur en kaliumdiSULFIET.

Allergenen

Mosterd, Sulfiet

Land van oorsprong Frankrijk
Producent Crust'Armor 22200 Guingamp, France
Andere producten die u kunnen interesseren