Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Selected by Rob
Bio Rosbief Parthenaise
Bio
Belgisch
Te ontdekken
Bio rosbief van het ras Parthenais, gekweekt in Recogne. Dit mooie, licht gemarmerde en hemels zachte vlees komt uit de korte keten en moet in de oven worden gegaard.
€ 14,93
Dit product kan u kopen per 500 gr
Bio rosbief van het ras Parthenais, gekweekt in Recogne. Dit mooie, licht gemarmerde en hemels zachte vlees komt uit de korte keten en moet in de oven worden gegaard.
Over Bio Rosbief Parthenaise
Rob selecteert voor u alleen het allerbeste, zoals deze biologische rosbief van het ras Parthenais. Het rundvlees komt van de boerderij Toussaint in Recogne en wordt verkocht via de Belgische biocoöperatie Sainbiooz, die van a tot z door de producenten wordt beheerd. Deze rosbief (of 'roast beef') is een mooi, licht gemarmerd en hemels zacht stukje rundvlees met een vermiljoenrode kleur. In de oven te garen.
Ingrediënten>
Rundvlees.
Land van oorsprong | België |
Origine vlees bij geboorte | België |
Origine vlees bij kweken | België |
Origine vlees bij slachting | België |
Producent | Sainbiooz Coop SC, Rue au Camp 3, B-6800 Libramont-Chevigny |
Andere producten die u kunnen interesseren