Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Eendenvet - 320 g
Bokaal met eendenvet van eendenfokker Ernest Soulard. Ideaal om vlees en aardappelen in te bakken.
€ 6,80
Bokaal met eendenvet van eendenfokker Ernest Soulard. Ideaal om vlees en aardappelen in te bakken.
Over Eendenvet - 320 g
Rob selecteert voor u alleen het allerbeste, zoals deze bokaal met eendenvet van eendenfokker Ernest Soulard. Een heerlijk alternatief voor boter of olie in allerlei gerechten. Het vet wordt gebruikt in traditionele recepten uit het zuidwesten van Frankrijk. Hiermee maakt u gewoon zelf uw pommes sarladaises!
Op een koele plaats bewaren. Na opening bewaren tussen 0°C en 4°C en consumeren binnen 8 dagen.
Ingrediënten>
Eendenvet.
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 900 kcal |
Energie in KJ | 3700 kj |
Vetten | 100 g |
waarvan verzadigde vetten | 30 g |
Koolhydraten | 0,5 g |
waarvan suikers | 0 g |
Proteïnes | 0 g |
Zout | 0 g |
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Édouard Artzner, CS 10021 - 67012 Strasbourg Cedex - France. |
Andere producten die u kunnen interesseren