Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Teyssier
Varkenspaté met Appel en Peperkoek - 200 g
Een recept van Stéphane Reynaud.
€ 8,60
Een recept van Stéphane Reynaud.
Over Varkenspaté met Appel en Peperkoek - 200 g
Te bewaren op kamertemperatuur.
Ingrediënten>
Varkensvlees 53,5% (lende, schenkel en keel), appels 17,5%, peperkoek 8% (honing, TARWEbloem, ROGGEbloem, gist, specerijen), sjalot, calvados, EIEREN, speceijen en kruiden, MELK, olijfolie, zout.
Allergenen>
Eieren, Gluten, Melk / lactose
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Teyssier Salaisons, 07320 Saint-Agrève |
Andere producten die u kunnen interesseren