Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Nihant Benoît
Melkchocolade 50% Fleur de Sel de Guérande - 60 g
Te ontdekken
Belgisch
Melkchocolade met een rijke, fruitige smaak, gemaakt van cacaobonen uit Madagaskar. Met de hand gemaakt van cacaobonen in de ateliers van Benoît Nihant in België.
€ 9,20
Melkchocolade met een rijke, fruitige smaak, gemaakt van cacaobonen uit Madagaskar.
Met de hand gemaakt van cacaobonen in de ateliers van Benoît Nihant in België.
Over Melkchocolade 50% Fleur de Sel de Guérande - 60 g
Bewaren in de originele verpakking bij 16-18 °C, op een droge en donkere plaats.
Ingrediënten>
Cacaobonen, rietsuiker, volle MELKpoeder, cacaoboter, zout, emulgator: zonnebloemlecithine.
Allergenen>
Melk / lactose
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 555 kcal |
Energie in KJ | 2325 kj |
Vetten | 34 g |
waarvan verzadigde vetten | 17 g |
Koolhydraten | 55 g |
waarvan suikers | 35 g |
Proteïnes | 7,2 g |
Zout | 0,29 g |
Land van oorsprong | België |
Producent | Ben & Chocolats Sprl, Rue de l’Estampage 6, 4340 Awans |
Andere producten die u kunnen interesseren