Grillon d'Or

Biologische Ka'ré Gevuld Chocolinette - 375 g

Bio

Bio-ontbijtgranen gevuld met een zachte crème van cacao en hazelnoot (zonder palmolie). Ideaal als tussendoortje of bij een luxueus ontbijt!

€ 6,25

16,67 / kilo

Bio-ontbijtgranen gevuld met een zachte crème van cacao en hazelnoot (zonder palmolie). Ideaal als tussendoortje of bij een luxueus ontbijt!

Over Biologische Ka'ré Gevuld Chocolinette - 375 g

Wilt u uw kinderen bio-ontbijtgranen voorschotelen bij het ontbijt of als tussendoortje? Dan hebben we voor u de perfecte tip: Grillon d'Or. Ka’ré Chocolinette zijn (glutenvrije!) kussentjes van rijst en maïs, gevuld met een zachte crème van cacao en hazelnoot. Deze ontbijtgranen bevatten geen palmolie. Ze toveren een glimlach op het gezicht van kinderen ... en hun ouders!

Op een koele, droge plaats.

Ingrediënten

Smeerpasta cacao HAZELNOOT* 35% (rietsuiker*, kokosnootolie*, HAZELNOTEN* 35% (rietsuiker*, kokosnootolie*, HAZELNOTEN* 5,2%, CASHEWNOTEN*, cacaopoeder*, vanillextract*), rijst*, maïs*, rietsuiker*, ontvette cacaopoeder*, rijstzemelen*, zout. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw. Gemaakt in een bedrijf dat ook noten, soja, sesamzaad, melk en aardnoten.

Allergenen

Noten

Elementen

Waarde voor 100 g

Energie in Kcal 446 kcal
Energie in KJ 1874 kj
Vetten 16 g
waarvan verzadigde vetten 9,3 g
Koolhydraten 65 g
waarvan suikers 21 g
Proteïnes 7,8 g
Vezels 4 g
Zout 0,71 g
Land van oorsprong Frankrijk
Producent Céréco ZA, 11 la Fontenelle, 35113 Domagné