Vidal

Hele Foie Gras van Eend uit de Périgord - 125 g

Deze foie gras met een sterk aroma is gemaakt in de Périgord Noir, van eenden uit de streek.

€ 27,90

223,20 / kilo

Deze foie gras met een sterk aroma is gemaakt in de Périgord Noir, van eenden uit de streek.

Over Hele Foie Gras van Eend uit de Périgord - 125 g

De artisanale conservenfabriek Vidal ligt in de Périgord Noir en is gespecialiseerd in foie gras en gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk. Deze zeer aromatische hele eendenlever is gemaakt van eenden die in de Périgord worden gekweekt en wordt bereid volgens een plaatselijk recept. Een gevestigde waarde in een glazen bokaal die de smaak optimaal bewaart! Een gevestigde waarde die u het best degusteert met een glaasje sauternes, jurançon of zelfs een goede champagne.

Ingrediënten

Hele eendenlever, zout, peper.

Land van oorsprong Frankrijk
Producent Vidal Foie Gras, Pech Mercier, 24250 Cénac
Andere producten die u kunnen interesseren