Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Vidal
Hele Foie Gras van Eend uit de Périgord - 125 g
Deze foie gras met een sterk aroma is gemaakt in de Périgord Noir, van eenden uit de streek.
€ 27,90
Deze foie gras met een sterk aroma is gemaakt in de Périgord Noir, van eenden uit de streek.
Over Hele Foie Gras van Eend uit de Périgord - 125 g
De artisanale conservenfabriek Vidal ligt in de Périgord Noir en is gespecialiseerd in foie gras en gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk. Deze zeer aromatische hele eendenlever is gemaakt van eenden die in de Périgord worden gekweekt en wordt bereid volgens een plaatselijk recept. Een gevestigde waarde in een glazen bokaal die de smaak optimaal bewaart! Een gevestigde waarde die u het best degusteert met een glaasje sauternes, jurançon of zelfs een goede champagne.
Ingrediënten>
Hele eendenlever, zout, peper.
Land van oorsprong | Frankrijk |
Producent | Vidal Foie Gras, Pech Mercier, 24250 Cénac |
Andere producten die u kunnen interesseren