Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Aardbeiencarpaccio met geitenkaas
03 Jul 2020
Categorieën:
De recepten
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 12 aardbeien
- 4 blaadjes daslook
- 2 verse geintekaasjes
- Olijfolie
- Baslamicocondiment met aardbei van Giusti Modena Lampone.
- Zout
- Peper
Bereiding:
- Snij een twaalftal aardbeien in kwartjes en leg ze in een kleine slakom.
- Voeg vier blaadjes fijngesnipperde daslook en twee verse, verkruimelde geitenkaasjes toe.
- Giet er een scheutje olijfolie en een beetje balsamicocondiment met aardbei van Giusti Modena Lampone over.
- Breng op smaak met peper en zout.
Bij deze salade smaakt niets beter dan focacciachips!
Smakelijk!
Recente artikelen
tags
- recept
- wijn
- winkel
- vin
- whisky
- degustatie
- spirits
- vis
- vlees
- woluwe
- bier
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- 2belgianfoodies
- dessert
- aperitief
- vin rouges
- desserts
- boisson
- truffel
- wild
- cuisine gantoise
- the original wine box by rob
- simmental
- lunch
- charcuterie
- seizoen
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- sake
- peper
- drank
- recette
- spirit box selected by rob
- tomaten
- japan