Bioweek van 1 tot 9 juni

In het kader van de Bioweek organiseert Rob een bioweekend. Een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met onze bioproducenten en -leveranciers. Naast de nieuwe producten die we voorstellen, ontdek je misschien wel producten uit ons assortiment waarvan je nog niet wist dat ze bio zijn. Pannenkoeken, olijfolie, roomijs, koekjes, cosmetica ... Er is voor ieder wat wils!


Kom dus gerust met onze biopartners praten over hun werk en maak van de gelegenheid gebruik om hun producten te proeven. Topkwaliteit gegarandeerd!

  • Proef van de heerlijke pannenkoeken van La Ferme Censier! Voor deze lekkernij gebruiken de eigenaars van de boerderij uitsluitend kakelverse bio-eieren van hun eigen kippen, die ze al sinds 1995 volgens de biologische landbouwprincipes verzorgen.
  • Ontdek op 7 en 8 juni in avant-premiere de creaties van Kale Food : een mezze, een Tuk Tuk-salade, of nog een poké bowl, een echt festijn met deze verse & gezonde gerechten.  
  • Ontdek de natuurlijke boters op basis van verse koemelk uit de Belgische Ardennen van Mathot! Deze boerderij in Rochefort specialiseert zich al jaren in boter.
  • Generous ken je ongetwijfeld al, maar waarschijnlijk onder een andere naam: Martin Matin, Céline Citron, Sylvain Speculoos, Charlotte Chocolat ... Al deze glutenvrije biokoekjes boordevol smaak worden op ambachtelijke wijze in het Brusselse atelier van Generous gebakken. 
  • Ontdek de yoghurts van de boerderij L&L Plaquette. Magere of volle yoghurt, naturel of met vruchtencoulis ... jij kiest! Proef zeker eens van hun befaamde volle yoghurt met ananas en kokos.
  • Verse 100% biodrankjes zonder additieven of toegevoegde suikers? Ja, die bestaan! Dit weekend laat Pépins je in onze winkel proeven van zijn assortiment sappen. Kom dus snel je dosis vitamines halen!
  • Op vrijdag 7 juni ontdek je bij ons de biologische babypapjes van Ready to Grow. De twee mama's achter dit merk willen niets dan het beste voor hun kinderen, dus bevatten hun papjes lekker veel seizoensproducten.
  • Op zaterdag 8 juni stelt Coslys zijn shampoos en douchegels aan je voor. De producten van dit bedrijf zijn biologisch en gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten.
  • Voor zijn ambachtelijke Belgische roomijs gebruikt Sikou rauwe hoevemelk en -room. Dit roomijs is 100% bio en omdat het met ingrediënten van de hoogste kwaliteit wordt bereid, zit het boordevol voedingsstoffen. Proef het zelf op zaterdag 8 juni!