Het theehuis van Kusmi Tea werd opgericht in 1867 en vermengt traditie met moderne invloeden. Het bedrijf biedt een reeks unieke recepten aan. Naar aanleiding van de 150ste verjaardag van de theehandelaar bedachten smaakmeester Alain Ducasse en eigenaar Sylvain Orebi een ongeëvenaard recept: de allereerste witte thee van Kusmi, het resultaat van de zoektocht naar smaakvolle elegantie van de sterrenchef. 

Witte thee is een weinig geoxideerde thee, waarvan de verse blaadjes subtiel zijn getransformeerd in vergelijking met andere theesoorten. De scheuten en knoppen worden met de hand geplukt. Dat gebeurt slechts één keer per jaar, in de lente, wat de thee erg zeldzaam maakt. 

Alain Ducasse wilde van zijn eerste thee een symbool van puurheid maken. Daarom heeft hij hem aangevuld met natuurlijke aroma's van framboos en roos, die de thee een geraffineerde en heerlijke smaak geven.

Bent u op zoek naar een geschenk dat zelfs de grootste theekenners wel kunnen smaken? Geef hen dan deze exclusieve verzameling, gepresenteerd in een luxueuze, moderne en elegante doos die het geraffineerde aanbod van Alain Ducasse en Sylain Orebi weerspiegelt. 

Nu beschikbaar in de winkel.