Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Degustatie-agenda - april 2022
In Sterrebeek, dichtbij Rob, worden recepten bedacht die het beste van de Italiaanse en Belgische keuken combineren. Raviolart serveert gevulde ravioli en verse pasta's die bereid zijn met lokale, verse en meestal gestoomde ingrediënten... In het aanbod vind je ook veggie en vegan gerechten. (proeverij elke donderdag van de maand!)
Vrijdag 1 april in onze winkel:
- De collectie smaakvolle energiebommetjes van Blooom is vegan, glutenvrij, bio, rijk aan vezels en combineert natuurlijke ingrediënten (noten, fruit, granen...) met smakelijke toetsen (chocolade, karamel,...). Puur geluk zonder schuldgevoel!
Vrijdag 1 april & zaterdag 2 april in onze winkel:
- Geen zin om talloze ingrediënten te kopen om jouw mocktail te voorbereiden? Haal een dosis Drink it Fresh uit de diepvries, meng met een beetje spuitwater en in een handomdraai heb je een feestelijke alcoholvrije drank klaar!
- Buckwheat Brussels heeft zoete verrassingen voor lekkerbekken: 3 nieuwe recepten van gluten- en allergeenvrije melo-cakes en heerlijke chocolade studentenhavers. Kwaliteit, verfijning en gastronomie steeds inbegrepen!
Zaterdag 2 april in onze winkel:
- Jua
- Paulette
Vrijdag 8 april in onze winkel:
- Het berkensap van SoSève wordt geoogst in Wallonië en met veel respect voor de bomen. Dit zuiver biosap ondergaat geen enkele behandeling zoals pasteurisatie of nano-filtratie en geeft je al het goede van de natuur terug.
Vrijdag 8 april & zaterdag 9 april in onze winkel:
- Met Pasen wordt de traditionele panettone van Kerstmis vervangen door een colomba. Samuel Bellini, een voormalige bakker bij Rob, heeft zijn zuurdesemdeeg niet minder dan 72 uur laten fermenteren. Het resultaat? Een artisanale luchtige brioche met de perfecte elasticiteit!
- Chocolade hoort bij Pasen en Café-Tasse heeft een heerlijke collectie waarmee de Paashaas veel kinderen blij zal maken. Authenticiteit is een fundamentele waarde van dit wereldberoemde merk en de artisanale traditie van de productie is meteen ook zijn grootste troef.
Vrijdag 15 en zaterdag 16 april in onze winkel:
- De zomer nadert! We stellen jullie graag het ideale alcoholvrije aperitief voor onder vrienden voor: de bruisende vruchtenkefir van het Belgische merk Kult, verkrijgbaar in verschillende smaken. (enkel op vrijdag 15 april)
- Met Pasen wordt de traditionele panettone van Kerstmis vervangen door een colomba. Samuel Bellini, een voormalige bakker bij Rob, heeft zijn zuurdesemdeeg niet minder dan 72 uur laten fermenteren. Het resultaat? Een artisanale luchtige brioche met de perfecte elasticiteit!
- Hydratatie is cruciaal... en micro-buurtbrouwerij La Jungle weet hoe dorstlessende bieren te maken! Félix, Martin en Christophe hebben hun eigen interpretatie van traditionele recepten en produceren al 6 jaar in Anderlecht vooral bieren die ze zelf graag drinken. (enkel op zaterdag 16 april)
Zaterdag 23 april in onze winkel:
- Zin in een frangipanetaartje met Pipaillon sinaasappeljam gemaakt met Perdine appelsienen en gebakken door Rob banketbakkers? Nog andere redenen nodig om te komen proeven? Dan verklappen we nog iets over het knapperige zandkoekje onderaan en het heerlijke laagje glazuur bovenop.
- Gevestigd in hartje Brussel, Pipaillon is een ambachtelijk conservenatelier dat uitsluitend bio-ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt, afkomstig van korte ketens en cooperatieven. Je hebt zeker hun confituren reeds geproefd, maar hun siropen zeker niet... Nu tijd om van deze nieuwigheid te smullen!
- Bier en vrienden, dat gaat samen! En dat was het idee achter het avontuur van de Brasserie du Borinage in 2019... De craft beers van dit geweldig stel vrienden weerspiegelen een pioniers- en geëngageerde geest vol authenticiteit waarvan Rob echt fan is.
Vrijdag 29 april & zaterdag 30 april in onze winkel:
- Comme chez soit
Zaterdag 30 april in onze winkel:
- Bieren van de Brasserie de Blaugies zijn ongefilterd en ondergaan een tweede gisting in de flessen of in vaten. Hun eerste brouwsel vond plaats in 1988 en sindsdien is het een mooie familiegeschiedenis die aan de gang is in geheel Belgische stijl.
Wijndegustatie agenda - april 2022