Vrijdag en zaterdag 4 & 5 april 2025

  • Dzjing, een drankje o.b.v. gember en die zijn oorsprong vindt in Suriname. Jeffrey werd geïnspireerd door de gemberlimonade van zijn jeugd, gemaakt met liefde door zijn Surninaamse papa. zijn geheim ? Gember natuurlijk, maar ook limoen en een goede dosis avontuurlijke specerijen. Te ontdekken in 3 smaken. (Enkel op zaterdag)
  • Een samenwerking om van te smullen tussen Maison Carrousel x nOk! De eerste staat bekend voor hun authentieke met de handgemaakte marshmallows (100% natuurlijk) terwijl NoK de walnoten weer een centrale plaats wilt geven in onze voeding. Samen hebben ze de volgende lekkernij ontworpen:  een marshmallow met een hartje van walnoten en omhuld met een laagje pure chocolade. Een “Limited edition” die niet gemist mag worden.
  • Al 160 jaar zijn Neuhaus, chocolade en België onlosmakelijk met elkaar verbonden. De symfonie van smaken en texturen - gecreëerd met de beste en meest verfijnde ingrediënten - hebben alvast het hart van de Belgen veroverd. Ontdek tijdens deze 2 dagen hun unieke creaties voor Pasen. (Enkel op zaterdag)
  • Aline Giammertini is de stichter van Aline Chocolaterie, een Corsicaans bedrijf dat authentieke smeerpasta’s en koekjes met een Corsicaanse twist maakt.(Enkel op zaterdag)

Vrijdag & zaterdag 11 & 12 april 2025

  • Want een feestje kan ook zonder alcohol heeft Sparkteez een bruisende thee ontwikkelt. Ontdek de laatste nieuwkomer : een biologische ‘Thee’ geproduceerd o.b.v. Earl Grey. Santé!.

Zaterdag 19 april 2025

  • Met JusRé ben je zeker jouw dagelijkse dosis vitaminen in te nemen : koudgeperste sappen, shots, smoothies, bowls, kombucha en soepjes (april t.e.m. september), 100 % natuurlijk en zonder toegevoegde suikers noch bewaarmiddelen. Ideaal voor een directe boost !
  • Jouw smaakpapillen laten dansen in een festival van genot … dit is de doelstelling van Gingky met hun fantastische gembersap, 100% biologisch, ambachtelijk en vers.
  • Met de ijsjes van Fred (Les Glaces de Fred)  trek je op een ware wereldreis : genereuse ijscreaties met unieke smaken in perfect evenwicht ! Een 'must try'. 

Vrijdag en zaterdag 26 april 2025

  • Droom je al van de zomer van Spaanse tapas ? Ontdek Pan Cristal, een krokant, luchtig brood ideaal bij tapas en overheerlijk voor een 'pan con tomate'. 
  • Hummus, granaatappel- of johannesbroodmelasse, auberginekaviaar, sinaasappelbloesemwater... Terroirs du Liban brengt alle schatten van de Libanese keuken op uw bord via recepten die even gastronomisch als exotisch zijn. (enkel op zaterdag)
  • Ontdek Bill Gin, een 100% Belgische gin met toetsen van hibiscus en Boeddha hand, een citrusvrucht met een zoetere en mildere smaak dan een citroen. (enkel op zaterdag)

 


WIJNDEGUSTATIES IN APRIL