Onze smaakpapillen verdienen ook een beetje rust... In juli en augustus zullen degustaties dus minder vaak georganiseerd worden. Maar af en toe bieden onze ploegen heerlijke producten uit de verstoog om te proeven: blijf dus aandachtig in de winkel!

 

Zaterdag 2 juli in onze winkel:

  • Met de olijvensoorten Moraiolo, Frantoio en Leccino produceren Luigi Tega en zijn familie extra vierge olijfoliën in Umbrië die internationaal bekend staan om hun kwaliteit. Het nieuwe assortiment gearomatiseerde bio-oliën is gebruiksklaar en zo handig: salade, vlees, pizza of vis, je hoeft alleen maar de juiste fles te pakken en jouw recepten rijkelijk te besprenkelen!
  • Dol op pasteis de nata? Natuga maakt het mogelijk om deze heerlijke Portugese puddingtaartjes altijd in huis te hebben, vers alsof ze net uit de banketbakkerij komen! Dankzij een perfect vriesproces belooft David Jesus De Sousa dat je na een korte tijd in de oven alle knapperigheid en zachtheid van dit iconische gebakje terugvindt.

Vrijdag 15 juli in onze winkel:

  • Theeën van La Pagode

Zaterdag 6 augustus in onze winkel:

  • Met Yaka ontdek je enkele heerlijke Afrikaanse smaken: fruitpasta's met exotische smaken (vanille-papaya-munt, ananas-sinaasappel-baobab, ananas-hibiscus-vanille...), maar ook een puree van Zuid-Afrikaanse pepers. Alles is handgemaakt en fair trade!

Zaterdag 13 augustus in onze winkel:

  • OCNI nodigt fun aan tafel! Kies jouw kruidenpotlood, slijp hem direct op je bord, en geniet van veel oog- en smaakplezier!

Vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus in onze winkel:

  • Dim sum is een van de iconische gerechten van de Aziatische keuken. Dim's heeft kleine gestoomde knoedels gekookt en dan ingevroren om ze gemakkelijk klaar te maken. En vegetariërs zijn niet vergeten in hun recepten.

Zaterdag 20 augustus in onze winkel:

  • Terre Exotique: de naam alleen al belooft mooie smaakverrassingen... Diamant zout om te raspen, yuzu schil, beldis citroenen, bloemensalade, barberry, en noem maar op. Wat een reis in onze borden dankzij de schatten die deze ontdekkingsreizigers van smaken ons terugbrengen!

Vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus in onze winkel:

  • U kunt de proeverij van Michel & Augustin niet missen als u de winkel binnenkomt. Deze "shop in the shop" bij de ingang van de winkel lokt u met het volledige gamma van hun lekkernijen: hartige aperitiefkoekjes, zoete koekjes, verse cookies, chocolademousses, rijstpudding... De smaakmakers weten hoe uw smaakpapillen te prikkelen!

En voor onze wijndegustaties, afspraak in september met onze ploeg van Rob The Cellar!