Vrijdag 6 mei & zaterdag 7 mei in onze winkel:

  • De fijne vleeswaren van vaste waarde La Corbeille zijn niet te versmaden! Charcutier Pascal Simons is gebeten door zijn vak en deelt zijn artisanale en authentieke recepten graag met de klanten van Rob. Altijd lekker en gezellig!
  • Voor Saveurs et Nature moet chocolade op alle vlakken voortreffelijk zijn. Hun recepten bevatten dan ook zorgvuldig geselecteerde cacaobonen en zuivere cacaoboter. Lecithine of palmolie vallen nergens te bespeuren. Alles is biologisch bij deze Franse chocolatier, die alleen hoogwaardige ingrediënten uitkiest voor zijn artisanale producten.
  • De glutenvrije sauzen zonder additieven en conserveringsmiddelen van Caroline's Kitchen zijn de perfecte metgezellen voor bij jouw beste vlees- of visrecepten. Chablisaus, kerriesaus, en zelfs een saus speciaal gemaakt voor Rob! Quentin laat je ook van een heerlijk recept van groentecurry, rijst en scampi proeven.

Zaterdag 7 mei in onze winkel:

  • Gevestigd in hartje Brussel, Pipaillon is een ambachtelijk conservenatelier dat uitsluitend bio-ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt, afkomstig van korte ketens en cooperatieven. Je hebt zeker hun confituren reeds geproefd, maar hun hun chutneys en pickles misschien nog niet? Nu tijd om te testen!
  • De moderne bieren van microbrouwerij Zythologist vlak bij Charleroi doen je wegdromen naar verre oorden. Niet verwonderlijk, want de oprichters-brouwers zijn dol op Hawaï …
  • Heet, heter, heetst ... En dan hebben we het niet over het weer! In bepaalde gerechten geven pikante sauzen de ingrediënten meer smaak, maar vooral meer pit ... Benieuwd wie deze aandurft en het verst geraakt op de schaal van Scoville!
  • Laura en Nadège weten ons altijd te bekoren met hun Confiture Parisienne. Hun verfijnde 'haute couture' recepten hebben een traditionele insteek ... én een moderne, gedurfde toets die hen al veel lof en succes opleverde.

Zaterdag 14 mei in onze winkel:

  • Simone a Soif ... en zij is niet de enige! Wedden dat je zonder pardon valt voor de flesjes en blikjes van dit ietwat aparte merk? We kunnen je het niet kwalijk nemen: Simones biologische limonades bevatten niets anders dan water en fruit of planten, in heerlijke smaakcombinaties.
  • Léopold 7 wordt gebrouwen volgens de Belgische traditie en dankt zijn mooie kleur aan het rijpingsproces van 3 granen en 3 hopsoorten. Zet vlug je lippen aan deze amberkleurige, blonde god, die anders is dan de anderen!

Zaterdag 21 mei in onze winkel:

  • Experimenteren, spelen, delen ... Brussels Beer Project wil elke week nieuwe bieren maken met doorgewinterde of recreatieve bierbrouwers van hier of elders. We houden je niet langer in spanning. Ontdek vlug hun kosmopolitische, eigentijdse en bruisende creaties!
  • L'Épicurien is een fijn team van levensgenieters. Ze selecteren zorgvuldig het fruit, de groenten en de andere ingrediënten voor hun tapenades, chutneys en marinades die je smaakpapillen prikkelen en je gerechten een nieuwe dimensie geven! Wie deelt, geniet des te meer. Daarom liggen al deze producten bij Rob op jou en je tafelgenoten te wachten!

Vrijdag 27 mei & zaterdag 28 mei in onze winkel:

  • Het conservenbedrijf Ramon Peña in Galicië staat voor topkwaliteit. De verse producten uit de Atlantische Oceaan, de recepten, de presentatie van de conserven ... Alles is top! De zee-egels uit het ondiepe water van de Galicische rotskust geven hun kaviaarrecept een wel zeer unieke smaak. Helemaal anders dan zee-egels uit de Middellandse Zee. Kom vlug zelf proeven!

Zaterdag 28 mei in onze winkel:

  • Chandon Garden Spritz is geïnspireerd op de Venetiaanse Aperol Spritz, maar deze versie is iets chiquer, charmanter en sensationeler. In deze verfijnde cocktail ontdek je bijzondere smaken en aroma's, onder meer die van lekkere Argentijnse sinaasappelen. De rest van het recept? Dat is geheim ...

Wijndegustatie agenda - mei 2022