Vrijdag en zaterdag 4 en 5 november:

  • Sylvain Speculoos, Nicole Noisette, Victor Vanille... allemaal deel uit dezelfde grote familie Generous! Deze biokoekjes zonder gluten worden in België gemaakt met kwaliteitsvolle ingrediënten. Koekjes vol smaak en authenticiteit.
  • De fruitkefirs van Eau Vertueuse zullen je een boost geven voor de winter. Deze biologische fruitkefir, suikerarm en 100% natuurlijk bruisend brengt de nodige bacteriën om jouw darmflora te voeden.

Zaterdag 12 november:

  • Battle of the slicers: ontdek met onze cortadores de kunst van het snijden van een ham en de ongelofelijke smaken van iberisch ham. 
  • Inessence staat voor hoogwaardige chips met originele smaken. Overheerlijke smaken toveren deze chips om tot een heus luxeproduct en een buitengewoon anders aperitief. Bij ons team kruidenierswaren is “mosterd-honing” de grote favoriet.

Vrijdag en zaterdag 18 en 19 november:

  • Algo-Ritme stelt je het meest natuurlijke all-in-one voedingssupplement ter wereld voor: spirulina, ook bekend als het groene goud. Deze sprinkles zijn zeer voedzaam en passen perfect bij een slaatje, een fruitsla met exotische vruchten of nog een chia-pudding. (enkel op zaterdag)
  • Jouw smaakpapillen laten dansen in een festival van genot … dit is de doelstelling van Gingky met hun fantastische gembersap, 100% biologisch, ambachtelijk en vers. (enkel op zaterdag)
  • Na zijn aperitiefgamma (chips, tapenades) o.b.v. krekels nodigt Nimavert je uit om zijn hartige producten te ontdekken: krokantjes van krekels omhuld in chocolade. Originele en feestelijke sprinkles die jouw gasten zullen verrassen. 
  • Een gerenommeerd thee-expert en enkele Franse theeliefhebbers gingen samen op zoek naar de perfecte thee. Het resultaat van deze samenwerking is Thés de la Pagode, een merk dat de Aziatische theetradities hoog in het vaandel draagt. Op vrijdag 18 november krijg je bij ons de kans om enkele theevariëteiten uit hun assortiment te proeven. (enkel op vrijdag)
  • Op 24 november viert Amerika Thanksgiving. Voor deze gelegenheid laat Laura van Eat Dessert First je twee typische desserts ontdekken: de pecan pie en de pumpkin pie.
  • Buckwheat Brussels heeft zoete verrassingen voor lekkerbekken: gluten- en allergeenvrije melo-cakes en heerlijke chocolade studentenhavers. Kwaliteit, verfijning en gastronomie steeds inbegrepen!
  • Op 17 november is het weer zo ver: dan wordt de Beaujolais Nouveau gepresenteerd. Dit jaar hebben we iets speciaals in petto: een van onze wijnmakers komt +/- 300 flessen bottelen in de winkel zodat je er direct van kan genieten. (enkel op zaterdag)

Vrijdag en zaterdag 25 en 26 november

  • Ontdek het volledige programma van onze Fijnproeversdagen hier, echte start van de eindejaarsfeesten bij Rob.

Wijndegustatie agenda - november 2022