Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Degustatie Agenda - November 2025
Vrijdag & zaterdag 7-8 november 2025
-
Met Tasty Club en Vom Chäser trek je naar de Zwitserse bergen met een exclusieve proeverij van verschillende soorten raclette. En wie weet wordt jouw lievelingsraclette de lievelingsraclette van Rob.
-
Ontdek 'l'Or de Taurenne'. Deze extra vergine olijfoliën op basis van één olijvensoort zijn gemaakt van puur natuurlijk sap.
-
Op zoek naar een snel, gezond ontbijt? Proef eens Fulliz. In dit flesje zit veel meer dan een gewone smoothie: het is een volledig drinkbaar ontbijt, rijk aan goede nutriënten om de dag goed te beginnen.
- Fruji is niet alleen bio en Belgisch, maar ook extreem fruitig. Deze bruisende limonades zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waar kwaliteit, smaak en respect voor de natuur samenkomen.
Vrijdag & zaterdag 14-15 november 2025
- Samen met onze trouwe partner Le Comptoir des Epices ontdek je tijdens deze Tasty Club het geheim achter de samenstelling van een peper. En wie weet, breng ons een bezoekje en win een lade vol specerijenpotjes.
-
Rechtstreeks uit Italië: ontdek de ambachtelijke panettone van de twee broers Penna. Na jarenlang rondgereisd te hebben en hun vakkennis te hebben verfijnd, besloten Luca en Stefano deze traditionele Italiaanse kerstcake met zuurdesem te gaan produceren in hun geboortedorp. Penne Bakery, pure verwennerij!
-
Met La Chanteracoise proef je het authentieke vakmanschap van de Franse beschuitambachtslieden uit de jaren ’50. Als laatste ambachtelijke beschuitbakkerij van Frankrijk produceert La Chanteracoise al meer dan 70 jaar beschuiten volgens hetzelfde recept – zonder conserveermiddelen, vetstoffen, palmolie of kleurstoffen.
-
De kroketten van Papy Marcel worden ambachtelijk bereid in de regio Luik, volgens hetzelfde familierecept sinds 1970. Deze voorgebakken kroketten met Parmezaan, chorizo of gevogelte zijn een echte klassieker – en als kers op de taart kun je ze makkelijk opwarmen in de oven of airfryer.
-
Dankzij de biologische bouillons van J.Kinski heeft de bereiding van huisgemaakte ramen en pho geen geheimen meer voor jou.
-
Op zoek naar een snel, gezond ontbijt? Proef eens Fulliz. In dit flesje zit veel meer dan een gewone smoothie: het is een volledig drinkbaar ontbijt, rijk aan goede nutriënten om de dag goed te beginnen.
-
Al lang een grote liefhebber van de gember-, honing- en citroënelixir van Gili? Voor de winter heeft Gili een heerlijk specerijenmengsel gecreëerd: de Gili Chai Booster, een Indiase variant van hun bestseller. Jouw lievelingsdrankje deze winter!
Vrijdag & zaterdag 21-22 november 2025
- Dit weekend laat The Tasty Club jullie reizen naar Spanje met onze cortadors. Ham met de hand versnijden is een ware kunst! Uiterst precies en altijd met schoonheid uitgevoerd, het gebaar van de cortador doet eer aan de textuur en de smaken van de beste Iberische hammen.
-
Thés de la Pagode draagt al meer dan 30 jaar de Aziatische theetradities hoog in het vaandel. Naast hun biocollectie en hun weldoende theeën en infusies, ontdek hun tijd om hun Kerstmiscollectie!
-
Het is lekker, het is chocolade en het is bio – het is Belle et Chocolat! Deze kleine chocolaterie uit Namen is even creatief als respectvol en biedt heerlijke, eerlijke en duurzame chocolade aan.
-
Laura en Nadège weten ons altijd te bekoren met hun Confiture Parisienne. Hun verfijnde 'haute couture' recepten hebben een traditionele insteek ... én een moderne, gedurfde toets die hen al veel lof en succes opleverde. En voor de feesten brengen ze 2 nieuwe potjes vol lekkers o.b.v. citrusvruchten, Citrus Circus.
-
Het brein achter Eugène Chocolatier zijn Eugénie en Marie, 2 dynamische vrouwen met een voorliefde voor al wat lekker is. Hun smeerpasta's met verrassende smaken zitten boordevol liefde en vakkennis!
-
Met de kant-en-klare vissauzen van JC David is de bereiding van een heerlijk vis van onze toonbank nog nooit zo eenvoudig geweest. Vis kort aanbakken, saus opwarmen en klaar is kees. (enkel op zaterdag)
-
Met Riz & Co ontdek je het beste van de Koreaanse keuken: natuurlijke, premiumproducten die je nieuwe smaken aan je gerechten laten toevoegen. (enkel op zaterdag)
- De gluten- en allergeenvrije melo-cakes van Buckwheat Brussels zijn een combinatie van kwaliteit, verfijning en gastronomie! Een laagje luchtig eiwitschuim met kalamansi, bourbonvanille of mokka ligt op een koekje van rijstmeel en amandelpoeder en is gehuld in een lekker gul laagje chocolade: wie kan deze lekkernij weerstaan? (enkel op zaterdag)
GOURMET DAYS - vrijdag & zaterdag 28-29 november
- De feesten naderen en alle onze afdelingen zijn volop bezig, samen met onze partners, om je unieke, heerlijke feesten te laten beleven. Om de aftrap van de feestperiode te geven nodigen ze je uit om een weekend lang hun feestelijke creaties te ontdekken. Klik hier om binnenkort alle feestelijke proeverijen te lezen.
WIJNPROEVERIJEN BIJ ROB THE CELLAR (elke zaterdag)