2 & 3 november in onze winkel:
  • Olijfolie van Château de Taurenne: producten met pure en volle aroma’s. Het indrukwekkende landgoed, daterend uit de 12e eeuw, omvat bijna 30 hectaren olijfboomgaarden. De bomen worden vandaag nog steeds met de hand gesnoeid.
  • Ontdek Masalto, een koffie die vanaf 1200 m hoogte groeit, op natuurlijke wijze geteeld wordt en geoogst volgens de handmatige methode . Prachtige geconcentreerde aroma’s om uw zinnen te doen ontwaken3 november 2018 in The Cellar : 

verre à vin3 november 2018 in The Cellar :

      • Wit
        • Bourgogne Blanc 2015 - Maison Chanson
      • Rood
        • Bourgogne Pinot Noir 2015 - Maison Chanson
        • Savigny La Dominode 2015 - Maison Chanson
        • Pernand Vergelesses 1er Cru 2015 "Les Vergelesses" - Maison Chanson
        • Beaune 1er Cru 2015 Greves - Maison Chanson
        • Beaune 1er Cru 2015 Clos Des Feves - Maison Chanson
      • Eaux de vies
        • Tequila Anejo Riazul
        • Tequila Plata Riazul
        • Tequila Silver Alacran
      • Rhums
        • Rhum agricole J.M vieux VSOP
        • Rhum agricole J.M vieux XO
        • Rhum agricole J.M Delamain finish
        • Rhum agricole blanc Martinique Clément 40*
        • Rhum vieux agricole Martinique Clément VSOP
        • Rhum vieux agricole Martinique Clément XO
   9 & 10 november in onze winkel:
  • Ariake, 50 jaar ervaring in het produceren van smaakvolle, gebruiksklare en natuurlijke producten. Een perfecte combinatie van culinaire excellentie en Japanse know-how om u kwaliteitsvolle extracten, bouillons en fonds aan te bieden.
  • Het Baskische conservenbedrijf Jean de Luz verwerkt vis die het vooral op de veiling van Saint-Jean-de-Luz heeft gekocht tot topproducten.
  • De petits-beurres van Michel & Augustin zijn heerlijk bij het aperitief of als tussendoortje, als snack of om kleine hongertjes te stillen. Wat maakt ze zo uniek? Echte verse Franse boter, een vleugje natuurlijk guérandezeezout en comté AOP/gorgonzola/parmezaan/Beaufort AOP.

verre à vin10 november 2018 in The Cellar : 

      • Wit
        • Chenin 2015/2017 - Domaine de Montgilet
        • Sauvignon 2016/017 - Domaine de Montgilet
        • Coteaux De L’Aubance 2016 - Domaine de Montgilet
        • Coteaux De L’Aubance 2016 Les 3 Schistes - Domaine de Montgilet
        • Chardonnay 2015 - Kershaw Elgin, Zuid-Afrika
      • Rood
        • Anjou 2016
        • Grolleau 2017
        • Syrah 2014 - Kershaw Elgin, Zuid-Afrika
        • Pinot Noir 2016 - Kershaw Elgin, Zuid-Afrika
        • Deconstructed Syrah 2014 - Kershaw Elgin, Zuid-Afrika
      • Bubbels
        • Crémant De Loire Brut 2015/2016, Domaine de Montgilet
      • Champagne
        • Champagne Brut Majeur Ayala
        • Champagne Brut Nature Ayala
        • Champagne Brut La Perle Ayala
        • Champagne Brut Veuve Clicquot-Ponsardin
        • Champagne Rosé Brut Veuve Clicquot
        • Champagne Brut Veuve Clicquot La Grande Dame
      • Whisky
        • Whisky Scotch Blended Pure Scot Bladnoch
        • Whisky Scotch Single Malt Bladnoch 10 years
        • Whisky Scotch Single Malt Bladnoch Samsara
        • Whisky Scotch Single Malt Bladnoch 15 years Adela
      • Sakés
        • Saké Chikusen Label Orange (Junmai Ginjo)
        • Saké Za (Junmai)
        • Saké Francais La Vague (Junmai)
        • Saké Francais L'aube (Junmai)
        • Saké Yama (Junmai Kimoto)
        • Saké Hanagaki Daigingo (Junmai Daiginjo)
        • Saké Umesake No Kyo (Umesake)
        • Saké Genroku (Junmai Koshu)
        • Saké Ke Yuzu (Yuzu Sake)
   16 & 17 november in onze winkel:
  • Just Married: Ontdek de smaakvolle gerechten met rijst of fideos (een Spaanse pasta) en andere natuurlijke ingrediënten geproduceerd door het Spaanse bedrijf Just Married. Alles wordt op ambachtelijke wijze en natuurlijk met liefde bereid.
  • Ontdek het Linéo gamma van sausen (gourmet mayonaise) , vinaigrettes en gearomatiseerde sprays op basis van lijnolie. Een puur Belgisch product voor 100% plezier.
  • Droomt u er ook van om de prachtige desserten van de deelnemers van « Bake Off Vlaanderen» voor te bereiden? De Valrhona-chocolaatjes zijn een must voor de bereiding van desserts en wordt door de grootste sterrenchefs gebruikt want bij Valrhona wordt niets aan het toeval overgelaten om uitzonderlijk intense en smaakvolle chocolade te maken.
  • Conserverie St-Christophe stelt al zijn culinaire savoir-faire ten dienste van uw smaakpapillen en bewijst haar perfectie met voorbereiden van grote klassiekers uit de Franse en Belgische keuken, met heerlijke verse producten.

verre à vin

16 & 17 november 2018 in The Cellar : 

      • Evenement "Een stukje Terroir in de Fles". Klik hier voor meer informatie.
       23 & 24 november in onze winkel:
    • Fijnproeversdagen van Rob. Klik hier voor de volledige agenda.

    verre à vin23 & 24 november2018 in The Cellar : 

        • Evenement "Een stukje Terroir in de Fles". Klik hier voor meer informatie.