Rob vernieuwt en maakt uw winkelervaring nog unieker

U houdt ervan om het aanbod in onze versafdelingen te verkennen, dat ene uitzonderlijke product te ontdekken, te genieten van het deskundige advies van onze vakmensen, … Bij Rob nodigt alles uit tot een uitzonderlijke winkelervaring. En vandaag is dat meer dan ooit het geval, want Rob heeft uw markt vernieuwd.

Gemoderniseerde winkel

Ons sleutelwoord is ‘uitmuntendheid’, een vereiste die we maximaal doordrijven om uw hoge verwachtingen in te lossen. Optimaal verlichte gangen, een totaal vernieuwde fruit- & groenteafdeling met een nog groter assortiment… Al onze veranderingen zullen ongetwijfeld in de smaak vallen tijdens uw volgende bezoek.

Nieuwe wijnkelder

Onze wijnkelder stond al bekend als een van de mooiste van België. Vandaag is dat meer dan ooit het geval. De kelder werd uitgebreid en heringericht. Dankzij de nieuwe indeling kunt u in alle vrijheid het volledige assortiment van de Spirit Cellar ontdekken
en permanent een schitterende selectie van wijnen proeven. Alles werd in het werk gesteld om van onze kelder ‘the place to be’ te maken voor uitzonderlijke ontmoetingen met getalenteerde wijnbouwers. Afspraak dus op de kelderverdieping van de winkel, waar ons team van keldermeesters op u wacht om u meer te vertellen over de prachtige selectie van meer dan 2.200 wijnen en 800 sterke dranken.

différentes vues de la cave à vins Rob