The Tasty Club is veel meer dan een klassieke degustatie: het is een onderdompeling in een universum waar passie, smaak en delen samenkomen.

Elke weekend in oktober nodigen wij u uit om een unieke wereld in te trekken, waar gepassioneerde ambachtslieden en huizen met karakter het niet alleen over hun producten hebben: ze vertellen hun verhaal, delen hun vakmanschap en laten u proeven wat hen drijft.

The Tasty Club is de belofte van ontmoetingen en ontdekkingen die evenveel betekenis hebben… als smaak.

----------

THE TASTY CLUB HEEFT HET DRUK TIJDENS DE EINDEJAARSPERIODE

  • Zaterdag 8 november

Le Tasty Club vous fera atteindre les sommets avec une dégustation exclusive de fondues suisses, un mélange aux saveurs fondantes composé par notre fromagère Séverine avec des fromages de notre partenaire de longe date Vom Chäser.

  • Vrijdag & zaterdag 14 en 15 november

Tijdens deze Tasty Club verklapt onze trouwe partner Le Comptoir des Épices het geheim achter de creatie van peper en zal je met hen jouw eigen peper kunnen samenstellen die de smaken van je gerechten naar een hoger niveau zal tillen. En ter gelegenheid hiervan maak je kans op een lade vol smaakmakers – genoeg om elk gerecht tot een nieuw niveau te verheffen! 

Herfstcomfort-wedstrijd 

Laat je leiden door jouw neus en win een mooi assortiment kruiden! 

Wedstrijd enkel in de winkel op 14 en 15 november 2025.

Stel je eigen peper samen met het team van Comptoir Des Épices en maak kans op een set van 7 kruidenpotjes..

Om deel te nemen: herken op geur de 5 kruiden die door Anne en Jean-Vincent Vériter zijn geselecteerd en raad het gewicht van de tentoongestelde zak met kruiden. Vier gelukkige winnaars ontvangen een pakket dat hun kruidenkast volledig zal vullen!   

 

  • Vrijdag & zaterdag 14 en 15 november

Reis af naar Spanje tijdens deze  Tasty Club en ontdek de kunst van  het snijden van Iberische ham,  een vaardigheid die onze  cortadorstot in de perfectie beheersen.. Ter gelegenheid hiervan presenteren we een nieuwe speciale selectie van met de hand gesneden Iberische ham bij Rob: Mangalica Monte Nevado, Jambon Noir de Bigorre, 100% Bellota Pata Negra, Cebo de Campo en Cecina de León

  • Vrijdag & zaterdag 5 & 6 december

Een onmisbaar pareltje tijdens de eindejaarsfeesten: de oester, meestal gegeten als een snelle lekkernij. Tijdens deze gelegenheid nodigen onze Tasty Club en onze visverantwoordelijke je uit om een selectie oesters aan een verwenprijs te proeven, vergezeld van bubbels of een wijn die zorgvuldig door onze sommeliers werd uitgekozen.