The Tasty Club is veel meer dan een klassieke degustatie: het is een onderdompeling in een universum waar passie, smaak en delen samenkomen.

Elke weekend in oktober nodigen wij u uit om een unieke wereld in te trekken, waar gepassioneerde ambachtslieden en huizen met karakter het niet alleen over hun producten hebben: ze vertellen hun verhaal, delen hun vakmanschap en laten u proeven wat hen drijft.

The Tasty Club is de belofte van ontmoetingen en ontdekkingen die evenveel betekenis hebben… als smaak.

----

 

The Tasty Club

  • Vrijdag & zaterdag 2 & 3 oktober

Dit weekend trekt het Tasty Club richting de Pyreneeën om jullie kennis te laten maken met het Noir de Bigorre varken – een verwant van de bekende pata negra. Dit zwarte varken stond enkele jaren geleden nog op de rand van uitsterven, maar dankzij zijn unieke marmering en sappige, malse textuur prijkt het vandaag op de tafels van toprestaurants. Kom en ontmoet onze partnerfokker, die alle geheimen achter deze uitzonderlijke kwaliteit onthult.

 

  • Vrijdag & zaterdag 9 & 10 oktober

Dit weekend reizen we naar het zonnige Zuiden voor een culinaire ontdekkingstocht door het land van de pasta. Onze chefs Alain en Olivier laten jullie proeven van romige pasta’s die in een kaaswiel worden bereid, én stellen jullie hun nieuwste pastarecept voor, dat binnenkort deel zal uitmaken van ons uitgebreide assortiment bereide gerechten.

 

  • Vrijdag & zaterdag 16 & 17 oktober

Omdat smaak iets is dat je moet blijven koesteren, deelt de Waalse patissière Maurine Géron haar geheimen tijdens dit Tasty Club-weekend. Na haar beroemde “cookies pâtissiers” verrast ze jullie met verfijnde en unieke creaties die meebewegen met de seizoenen. Ambachtelijk, uniek en onweerstaanbaar lekker.

 

  • Vrijdag & zaterdag 23 & 24 oktober

Eind oktober dompelt het Tasty Club zich onder in warme herfsttinten, met een feest van pompoenen en andere lokale cucurbitaceae. Naast de verschillende soorten pompoen van onze producent “Les Jardins du Bois d’Arnelle” kunnen jullie ook genieten van heerlijke pompoensoepen bereid door Rob. De perfecte manier om je te verwarmen bij de start van de winter.


WIJNPROEVERIJEN BIJ ROB THE CELLAR (elke zaterdag)