Vaderdag staat voor de deur, maar je hebt nog geen gepast geschenk gevonden? Met onze prachttips tover je vast een glimlach op het gezicht van je papa én verwen je meteen ook zijn smaakpapillen.

Houdt je papa van ...

  • whisky sur tonneauSchotland, traditie en verfijnde smaken? Kies voor de drie in één en schenk je papa Kilchoman Machir Bay, een whisky die voor 80% op bourbonvaten en voor 20% op sherryvaten is gerijpt. Deze whisky heeft een vrij fruitige neus waarin je citroenzeste, vanille en aroma's van perzik, peer en geurige specerijen herkent. Hij biedt een explosie van fruitsmaken, een aangenaam rokerig accent en honingachtige toetsen. In de afdronk proef je accenten van citroen en ziltige turfrook. Een glaasje van deze whisky is beslist de perfecte afsluiter van een geslaagde Vaderdag.
  • Pittig en warm? Dan is de Magma Hot Sauce precies wat je zoekt! Ken je nog die lavalampen die destijds zo hip waren? Deze saus heeft hetzelfde effect! Op de schaal van Scoville behaalt ze een 10/10 … pittigheid verzekerd dus.

  • Delicate en verfijnde smaken? Waarom kies je niet extra vierge olijfolie met witte truffel om jouw papa's smaakpapillen te strelen? Deze olie mag je naar believen gebruiken en geeft gerechten een verfijnde en intense toets. Ze past perfect bij salades, pasta, risotto, puree, maar ook bij vlees en gevogelte.

  • Belgische lokale initiatieven en bier? Heeft je papa al kennisgemaakt met de geuze van Brouwerij 3 Fonteinen? Dit bier is echt Brussels erfgoed en veroverde al vele harten. Met dank aan zijn uitzonderlijke neus (houttoetsen en aroma's van appel en citroen, met een indrukwekkende complexiteit), maar ook aan zijn smaak (een zeer interessante zuurheid die perfect samengaat met de heerlijke smaken van appel en citroen).

  • Onvergetelijke evenementen, gastronomie en unieke producten? Dan kun je niet anders dan je papa verwennen met de Blonde de Galice. Dit gerijpte rundvlees uit Spanje is ronduit subliem. Het is mals, maar heeft een intense smaak door de leeftijd van de runderen. Kortom, een heerlijk stukje vlees dat vleesliefhebbers zeker moeten proeven! Bij Rob laten we het vlees minstens 4 weken rijpen in onze rijpingskamer, zodat de smaken beter tot hun recht komen.

  • Smaken uit andere streken en zoetigheden? Doorkruis het Italiaanse binnenland en snuif de zoete geur van 'Brutti e Buoni al Limoncello' op. De letterlijke betekenis van 'Brutti e Buoni' is 'lelijk en lekker'. Wedden dat deze makarons met amandel en limoncello uit Lombardije de zoete zonde van jouw papa worden?
Heb je nog geen gepast cadeau voor Vaderdag? Waarom verras je hem niet met een sterkedrank of een goede fles wijn? Profiteer nu van onze verwenprijzen voor een zestigtal sterkedranken (tot 11 juni) en voor onzeWijntjes voor onder vrienden (tot 8 juli)! Vraag zeker advies aan onze keldermeesters. Ze vinden ongetwijfeld de perfecte fles waarvan jouw papa met volle teugen zal genieten.

Het team van Rob wenst alle papa's alvast een fijne Vaderdag!