Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Les Deux Pagodes
Nuoc Mam Saus - 125 ml
Nuoc-mâm, vissaus, is een zeer geliefde specerij in de authentieke Vietnamese keuken.
€ 2,90
Nuoc-mâm, vissaus, is een zeer geliefde specerij in de authentieke Vietnamese keuken.
Over Nuoc Mam Saus - 125 ml
De nuoc-mâmsaus vormt het basisingrediënt voor talrijke gerechten in de Aziatische keuken, meer bepaald in de Vietnamese keuken. Het is de amberkleurige saus die bij de beroemde kleine loempia's en vele andere gerechten geserveerd wordt. De Vietnamezen gebruiken het als zoutvervanger. De nuoc-mâmsaus vormt het basisingrediënt voor gefermenteerde ansjovis en sardines, maar brengt ook noedel-, vis- .... en vleesgerechten op smaak!
Ingrediënten>
VISextract 66% (ansjovis, sardines), zout, suiker.
Allergenen>
Vis
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 67 kcal |
Energie in KJ | 281 kj |
Vetten | 0,5 g |
waarvan verzadigde vetten | 0,25 g |
Koolhydraten | 5,3 g |
waarvan suikers | 5,3 g |
Proteïnes | 10,1 g |
Zout | 26,6 g |
Land van oorsprong | Thailand |
Producent | A-Tex, 29 Allée du Clos des Charmes, 77090 Collégien, France |
Andere producten die u kunnen interesseren