Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Lambert
Rundsfond - 240 ml
Rundsfond is een culinair hulpmiddeltje om verschillende verfijnde sauzen en stoofschotels met rood vlees te bereiden.
€ 5,22
Rundsfond is een culinair hulpmiddeltje om verschillende verfijnde sauzen en stoofschotels met rood vlees te bereiden.
Over Rundsfond - 240 ml
De rundsfond in deze bokaal is gemaakt van kalfs- en rundsoverschotten en van groenten. Een handig culinair hulpmiddel om gastronomische bruine sauzen voor uw gerechten met rood vlees te bereiden. Daarnaast is rundsfond ideaal om marchand-de-vinsaus, portosaus of boeuf bourguignon te maken.
Na opening koel bewaren.
Ingrediënten>
Water, rundsbeenderen, kalfsbeenderen, ui, wortel, tomatenpuree (dubbel geconcentreerd), varkenszwoerd, SELDER, look, kruiden, zout. Geproduceerd in een bedrijf dat schaaldieren, vis, melk en selder verwerkt.
Allergenen>
Selderij
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 18 kcal |
Energie in KJ | 77 kj |
Vetten | <0,2 g |
waarvan verzadigde vetten | <0,2 g |
Koolhydraten | <1,3 g |
waarvan suikers | <0,5 g |
Proteïnes | 3,25 g |
Vezels | <1 g |
Zout | 0,32 g |
Land van oorsprong | België |
Producent | NV Ets. J.L. Lambert SA, Avenue Newton 2, 1300 Wavre |