Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Natura
Andalouse Saus - 160 g
Andalousesaus met natuurlijke ingrediënten. De meest Belgische saus der sauzen met mediterrane toetsen.
Over Andalouse Saus - 160 g
De producten van Natura hebben een lange geschiedenis ... In 1939 besluit een vishandelaar een mayonaise te maken voor zijn visbereidingen. Dat was zo’n succes dat hij zijn viswinkel opgaf om zich aan zijn sauzen te wijden. Proef deze andalousesaus met natuurlijke ingrediënten en herontdek de echte smaak van lekkere dingen! Deze Belgische specialiteit met mediterrane toetsen is overheerlijk bij gegrild vlees of lekkere huisgemaakte frieten.
Ingrediënten>
Zonnebloemolie, EIGEEL, MOSTERD (azijn, water, MOSTERDzaden 25%, zout, specerijen), azijn, dubbel tomatenconcentraat (tomaten), zout, suiker, piri-piri, groene peper, rode peper, ajuin, look, paprika, peterselie, natuurlijk chilipeper aroma.
Allergenen>
Eieren, Mosterd
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 718 kcal |
Energie in KJ | 3005 kj |
Vetten | 75,9 g |
waarvan verzadigde vetten | 14,8 g |
Koolhydraten | 3 g |
waarvan suikers | 0,63 g |
Proteïnes | 6,9 g |
Zout | 506 g |
Land van oorsprong | België |
Producent | Rue de l'Atelier 9, 1480 Tubize |