Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Selected by Rob
Bio Côte à l'Os Parthenaise
Bio
Te ontdekken
Belgisch
Bio côte à l’os van het ras Parthenais, gekweekt in Recogne. Dit licht gemarmerde, hemels zachte rundvlees komt uit de korte keten. Bij voorkeur voor op de grill.
€ 69,74
Dit product kan u kopen per 1750 gr
Bio côte à l’os van het ras Parthenais, gekweekt in Recogne. Dit licht gemarmerde, hemels zachte rundvlees komt uit de korte keten. Bij voorkeur voor op de grill.
Over Bio Côte à l'Os Parthenaise
Rob selecteert voor u alleen het allerbeste, zoals deze biologische côte à l’os van het ras Parthenais. Het rundvlees komt van de boerderij Toussaint in Recogne en wordt verkocht via de Belgische biocoöperatie Sainbiooz, die van a tot z door de producenten wordt beheerd. Deze vermiljoenrode côte à l’os is een echte grillklassieker met een licht gemarmerde textuur. Het vlees is zo zacht dat het bijna op de tong smelt!
Ingrediënten>
Rundvlees
Land van oorsprong | België |
Origine vlees bij geboorte | België |
Origine vlees bij kweken | België |
Origine vlees bij slachting | België |
Producent | Sainbiooz Coop SC, Rue au Camp 3, B-6800 Libramont-Chevigny |
Andere producten die u kunnen interesseren