Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Leonardi
Perle de Balsamique à la Truffe - 50gr
Gastronomische specialiteit met een zoetzuur vloeibaar truffelhart voor alle culinaire toepassingen.
€ 13,98
Gastronomische specialiteit met een zoetzuur vloeibaar truffelhart voor alle culinaire toepassingen.
Over Perle de Balsamique à la Truffe - 50gr
Michelin zelf noemde Leonardi de alchemist van de balsamicoazijn. Dat zegt genoeg ... Dit bedrijf uit Modena is al vier generaties lang een onbetwistbaar topmerk.
Ingrediënten>
Truffelbalsamico (geacetiseerde druivenmost, truffelaroma), water, verdikkingsmiddel: cellulosegom, geleermiddelen: calciumchloride, natriumalginaat. Bevat sulfieten.
Allergenen>
Sulfiet
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 113 kcal |
Energie in KJ | 479 kj |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetten | 0 g |
Koolhydraten | 26 g |
waarvan suikers | 26 g |
Proteïnes | 0.5 g |
Zout | 0.09 g |
Land van oorsprong | Italië |
Producent | AZ.AGR. Leonardi Giovanni, Via Mazzacavallo, 62, 41043 Magreta (Modena) |
Andere producten die u kunnen interesseren