Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Bahia de la Concha
Ansjovis in Azijn - 110 g
Te ontdekken
Iberische ansjovisfilets van de beste kwaliteit, 12 tot 18 maanden gepekeld en daarna in azijn bewaard.
€ 7,20
Iberische ansjovisfilets van de beste kwaliteit, 12 tot 18 maanden gepekeld en daarna in azijn bewaard.
Over Ansjovis in Azijn - 110 g
Rob selecteert voor u alleen het allerbeste, zoals deze ansjovisfilets van de beste kwaliteit. Ze zijn aan het begin van de lente in de Cantabrische Zee opgevist. Daarna zijn ze met de hand schoongemaakt, gepekeld, gefileerd en verpakt. Door hun delicate smaak en hun mooie, egale kleur passen ze uitstekend in een verfijnd voorgerecht met tomatenblokjes en stukjes paprika bijvoorbeeld.
Bewaren tussen 0 °C en 4 °C. Product voordien diepgevroren aan - 20 °C.
Ingrediënten>
Ansjovis (Engraulis encrasicolus) (VIS), zonnebloemolie, witte wijnazijn, look, peterselie, zout. Kan sporen bevatten van weekdieren en sulfieten.
Elementen |
Waarde voor 100 g |
---|---|
Energie in Kcal | 128 kcal |
Energie in KJ | 536 kj |
Vetten | 3,90 g |
waarvan verzadigde vetten | 1,42 g |
Koolhydraten | 0,53 g |
waarvan suikers | 0,53 g |
Proteïnes | 20,80 g |
Zout | 3,55 g |
Land van oorsprong | Spanje |
Andere producten die u kunnen interesseren