In Sterrebeek, dichtbij Rob, worden recepten bedacht die het beste van de Italiaanse en Belgische keuken combineren. Raviolart serveert gevulde ravioli en verse pasta's die bereid zijn met lokale, verse en meestal gestoomde ingrediënten... In het aanbod vind je ook veggie en vegan gerechten. (proeverij vanaf 02 december elke donderdag van de maand!)

Vrijdag 3 december et zaterdag 4 december in onze winkel:

  • - De gluten- en allergeenvrije melo-cakes van Buckwheat Brussels zijn een combinatie van kwaliteit, verfijning en gastronomie! Een laagje luchtig eiwitschuim met kalamansi, bourbonvanille of mokka ligt op een koekje van rijstmeel en amandelpoeder en is gehuld in een lekker gul laagje pure, witte of melkchocolade: wie kan deze lekkernij weerstaan ?
  • - Sacré Willy trakteert u naar natuurlijke desserten die precies zo smaken als de lekkernijen uit grootmoeders keuken. Deze heerlijke ambachtelijke recepten zijn gemaakt op basis van alpenmelk. Potjes van blanc battu met kastanjecrème, blanc battu met calisson, crème met frangipane en kastanjecrème : klaar om weg te dromen naar uw kindertijd ?

Vrijdag 10 december et zaterdag 11 december in onze winkel:

  • - Vroeger een bakker en banketbakker in ons atelier, Samuel stelt nu zijn eigen Panettoni Bellini bij Rob voor. Natuur, met pistachecrème, limoncello, chocolade, praliné of karamel: dichtbij Kerstmis is deze traditionele Italiaanse lekkernij een echte must!
  • - Authenticiteit en persoonlijkheid kenmerken de smaakvolle chocolades van Michel Cluizel. Het hoge cacaogehalte en de uitzonderlijke ingrediënten die Cluizel zelf uitzoekt door de hele wereld maken van zijn creaties echte parels. Nauw verbonden met zijn exclusieve planters, hij controleert elke productiefase, van de selectie van de cacaobonen tot de verdeling van zijn gamma "exception" of "plantation" pure en melkchocolades.
  • - Sylvain Speculoos, Nicole Noisette, Victor Vanille... allemaal deel uit dezelfde grote familie Generous! Deze biokoekjes zonder gluten worden in een Brusselse bakkerij gemaakt met kwaliteitsvolle ingrediënten. Hun authentieke smaken vol karakter zullen alle fijnproevers met een glutenallergie zeker bekoren.

Zaterdag 11 december in onze winkel:

  • - Met een beetje Pachamama olijfolie van Lionel Rigolet krijgt jouw gerecht onmiddellijk extra glans! Deze fantastische Grand Cru DOP olie is afkomstig van het Pachamama domein in Portugal, waar alles in het teken staat van duurzame landbouw. Deze extra vierge biologische olie van enkel één soort olijven geplukt op eeuwenoude olijfbomen is heerlijk: zacht, rond, mooi evenwichtig en met een lage zuurgraad. Overdreven denk je? Kom proeven!

Onze wijndegustatie agenda - december 2021