Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

3 mocktailrecepten om je hoofd erbij te houden
19 Jan 2022
Shirley Temple
- 2cl grenadinesiroop van Monin
- 6cl Premium Ginger Ale van Fever-Tree
- 6cl artisanale limonade 'natuur'
Vul een longdrinkglas met ijsblokjes. Giet de grenadine, gingerale en limonade erbij. Werk af met een maraschinokers.
Gym Tonic
- 2cl biologische rauwe perziksiroop van Bacanha
- 5cl abrikozennectar van Alain Milliat
- ½ komkommer
- enkele blaadjes munt
- geschaafd ijs
Doe alle ingrediënten in een blender en mix. Serveer de mocktail in een hurricaneglas.
Nona Sour
- 5cl alcoholvrije gin van Nona June
- 3cl citroensap
- 2cl rietsuikersiroop
- 1 eiwit
- ijsblokjes
Vul een shaker met ijsblokjes en giet alle ingrediënten erin. Schud 20 seconden lang en zeef de mocktail in een glas zonder ijs. Werk af met een blaadje basilicum.
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- aperitief
- boisson
- desserts
- vin rouges
- sake
- gin
- dessert
- 2belgianfoodies
- simmental
- the original wine box by rob
- kleine producenten
- lunch
- charcuterie
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tomaten
- tasting