Château la Serre 2016 – Grand Cru Classé Saint-Emilion

Deze grand cru classé is het werk van een familiedomein op de rechteroever van de Bordeauxstreek. De traditionele werkwijze en het terroir proeft u meteen in deze wijn, die charmeert met zijn subtiele aroma's van rood fruit en een fijne houttoets.

Château Gazin 2016 – Pomerol

Deze lieflijke, elegante pomerol van merlot draagt de stempel van het befaamde Château Gazin. Een mooie cuvee uit een mooi wijnjaar, die na een paar jaar rijpen in de fles helemaal openbloeit.

Château Léoville Las Cases 2010 – 2ème grand cru classé

Met zijn diepe kleur, tannines en volle, geconcentreerde mondgevoel is dit een zeer veelbelovende bewaarwijn. Deze zeldzame, vermaarde cuvee uit een topwijnjaar is indrukwekkend levendig en jong.

Marsannay 2016 – Clos du Roy domaine Sylvain Pataille

Dit jaar waren onze keldermeesters erg onder de indruk van de marsannay van Sylvain Pataille, de rijzende ster uit een minder bekende appellatie in de Bourgognestreek. Deze cuvee met aroma's van zure kersen is aangenaam gestructureerd en eindigt met een kenmerkende, lange afdronk.

Minervois 2016 Les fontanilles a.gros & J-P Tollot

Anne Gros, een gevestigde waarde in de Bourgognestreek, heeft samen met Jean-Paul Tollot een rijke, krachtige en gulle wijn geproduceerd. We kijken er nu al naar uit om op een lange, gezellige winteravond van deze fles te genieten.


DEEL 2



GROOT WIJNFESTIVAL