In Sterrebeek, dichtbij Rob, worden recepten bedacht die het beste van de Italiaanse en Belgische keuken combineren. Raviolart serveert gevulde ravioli en verse pasta's die bereid zijn met lokale, verse en meestal gestoomde ingrediënten... In het aanbod vind je ook veggie en vegan gerechten. (proeverij elke donderdag van de maand!)

Vrijdag 11 maart in onze winkel:

  • De biowalnoten van Hortense de Castries beloven je heerlijke verrassingen! Los in de groente- en fruitafdeling, gedroogd en op smaak gebracht met zout, kerrie of rozemarijn bij onze fijne kruidenierswaren, of in de walnotentaart met fleur de sel van onze banketbakker Thierry Jourdevant, je proeft meteen hun onvergelijkbare smaak !

Vrijdag 11 maart et zaterdag 12 maart in onze winkel:

  • Gili is de ideale partner om jouw dag een boost te geven! Dit gemberelixer reeds vermengd met honing en citroen serveer je in kleine shots, verdund met koud bruisend water of in een warme drank. En omdat vandaag niets verloren gaat, worden de pulp en de schillen gerecupereerd in een heerlijk infusierecept...

Zaterdag 19 maart in onze winkel:

  • Met confiserie van Maison Carrousel uit Parijs keer je terug naar smaken van weleer! Stéphanie de Fresnoye vervaardigt ambachtelijke marshmallows en snoepjes met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

L'agenda des dégustations des vins - mars 2022