De lente is terug en onze productverantwoordelijken vieren dit met een lading nieuwe producten in hun rekken. Ontdek hier de  laatste culinaire pareltjes die ons hart hebben veroverd.

De lente is terug en onze productverantwoordelijken vieren dit met een lading nieuwe producten in hun rekken. Ontdek hier de  laatste culinaire pareltjes die ons hart hebben veroverd.

 

Aan de kant van de bakkerij

  • Verwen jezelf met onze heerlijke huisgemaakte focaccia’s met Zuiderse smaken (pesto, ui of olijfolie-rozemarijn-zout). Perfect voor bij het aperitief of als variant voor een sandwichlunch. Enkel beschikbaar elk weekend in de lente en de zomer.

  •  Heb je liever iets exotischer ? Opteer voor een bao bun, een klein luchtig broodje o.b.v. rijstmeel (klassiek of met inktvisinkt) die je direct naar Azië zal brengen zonder je zetel te verlaten!

Nood aan een energieboost ?

  •  Met Juzu, een drank met de smaak van tropisch fruit, krijg je je dagelijkse dosis collageen, makkelijk te integreren in je welzijnsroutine.

     

  •  Met de proteïnerepen van Buddha Energy (verschillende smaken) zullen je verlangens naar gezonde doch zoete snacks voldaan zijn.

     

  • Rob werkt al meerdere jaren met de Brusselse permacultuurboerderij Bigh en is verheugd met hun nieuwe ‘uitbreiding’: microscheuten. Deze smaakbommetjes zullen een frisse toets en crunch brengen in je gerechten.

     

  • Tot slot hebben onze visboeren een paar nieuwe gerookte visbereidingen binnengehaald. Perfect voor een aperitief of bij een smaakvolle lunch.

De quoi se rafraîchir avec l’arrivé du soleil

  • Ken je maté,  een populair alternatief voor koffie in Argentinië ? Met Chouette Canette  kan je de eerste 100% Belgische maté proeven.
  • Voor de aankomst van de warmere dagen heeft Thés de la Pagode een assortiment van verfrissende ijstheeën met fruitige smaken ontwikkeld waarvan je de hele zomer door zal kunnen genieten.

     

  • Ontdek de nieuwste smaken van de Leamo frisdranken: orangeade, cola, maté en limonade. Een echt ontspanningsmoment.

     

  • Wil je jezelf verwennen met bubbels zonder schuldgevoel? Ontdek de jongste telg van Sparkteez, bubbels o.b.v.  Earl Grey (trouwens, te ontdekken op 11 en 12 april). Of laat je verleiden door ‘Cuvée Sans Alcool’ gemaakt met gefermenteerde thee om een gezellige avond door te brengen ? 

     

  • Als afsluiter, een verborgen pareltje bij Rob The Cellar: de wijnen van Domaine Les Mille Vignes, uitzonderlijke cuvées in beperkte oplage die wijnliefhebbers zeker zullen verrassen.

En nog veel meer lekkere ontdekkingen…

  • Voor het aperitief neemt onze chef je meer naar Spanje met een romige salmorejo (een emulsie die lijkt op gazpacho maar dikker is) of een heerlijk sausje voor Patatas Bravas. Beleef de culinaire ervaring van een echte tapasbar bij jou thuis. 

     

  •  Vervolgens trekken we naar Bretagne met een romige karamel met boekweit die een unieke smaak heeft. Een waar genot om te proeven op pannenkoeken, vers brood… of gewoon met een lepel!



Seizoensgroenten

Seizoensvruchten

 

Asperges, daslook, artisjok, wortel, bloemkool, witlof, snijbiet, spinazie,

radijs, radicchio, waterkers, prei, aardappel

 

Kiwi, rabarber, de eerste aardbeien, appel, peer, grapefruit




ONZE PROEFAGENDA