Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Oesters met champagne
28 Nov 2019
Tip voor het aperitief: 1 oester per persoon
Tip voor het voorgerecht: 3 oesters per persoon
Ingrediënten:
- 6 oesters
- 2 dl champagne
- 1 sjalot
- 2 dl crème fraîche
- 6 spinaziebladeren
Bereiding:
- Open de oesters en haal ze uit de schelp.
- Wikkel elke oester in een spinazieblad.
Saus:
- Snipper de sjalot fijn.
- Doe de sjalot samen met de champagne in een sauspan en laat tot de helft reduceren. Voeg daarna de crème fraîche en een snufje peper toe.
Leg de oesters in de sauspan, laat even koken en schik ze in de oesterschelpen.
Geniet ervan!
Recente artikelen
tags
- wijn
- recept
- winkel
- vin
- degustatie
- whisky
- spirits
- bier
- woluwe
- vlees
- vis
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- aperitief
- boisson
- desserts
- vin rouges
- sake
- gin
- dessert
- 2belgianfoodies
- simmental
- the original wine box by rob
- kleine producenten
- lunch
- charcuterie
- cuisine gantoise
- seizoen
- wild
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- peper
- drank
- spirit box selected by rob
- tomaten
- tasting