Terug naar school! Ontdek onze favoriete snacks om in de schooltas van je kinderen (of je eigen tas?) te stoppen voor een heerlijke energieboost.


- Knijpfruit van Kalibio: Biologische compotes 100% gemaakt van fruit, dat betekent geen toegevoegde suiker, geen kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. Geweldig! Zowel de klassieke (appel-peer) als de
originelere smaken (appel, banaan en acerola voor een zure toets) zijn ideaal voor een lekker tussendoortje op elk moment van de dag. Handig extraatje: dankzij het praktische formaat neem je ze overal mee naartoe!

- Omhulde noten van Saveurs et Nature: Saveurs et Nature is een Frans merk met liefde voor het vak dat 100% biologische chocolade maakt. Alles wordt volledig artisanaal bereid met pure cacaoboter, zonder lecithine en zonder toegevoegde plantaardige vetten. Wij zijn dol op hun omhulde noten, zoals de amandelen met een laagje 70% pure chocolade of de geroosterde pinda's met 40% melkchocolade.

- Repen van Supernature: Omdat ze boordevol vezels en andere voedingsstoffen zitten, geven deze biologische mueslirepen van patissier Catherine Kluger je een echte opkikker! Kies je voor honing, zaden en stukjes abrikoos, of liever pure chocolade en zaden? Geniet van deze energiebommetjes als ontbijt, dessert of tussendoortje.

- Madeleines van Colibri: Deze traditionele madeleines worden al 120 jaar gesmaakt. Dat heeft vast iets te maken met de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: doordacht gekozen Frans meel, boter met BOB Charentes-Poitou, fijn zout van het Ile de Ré ... Sinds kort vind je ook drie nieuwe smaken in onze rekken: pistache, ahornsiroop en stukjes pecannoot, en hazelnoot met een laagje melkchocolade.

- Les Sablés van Biscuiterie de l'Abbaye: Een echte klassieker! Deze Normandische koekjes worden op traditionele wijze gemaakt door Biscuiterie de l'Abbaye, volgens het originele recept van bakker Virgile Fouilleul uit 1941. Een van de hoofdingrediënten is echte boter van Isigny (BOB), die een bijzondere smaak heeft dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de weiden in deze streek van Normandië.

- Snackrepen van Taste of Nature: Biologische granenrepen rechtstreeks uit Canada, zonder ggo's, gluten, additieven of kunstmatige producten. Onze favorieten: de avontuurlijke reep met bosbes, de klassieke reep met amandelen en de overheerlijke reep met pure chocolade, karamel en pinda's.

- Kinderspel met Good Goût: Sinds jaar en dag zet Good Goût in op heerlijke, originele en gegarandeerd biologische recepten voor de kleinsten onder ons. Met Good Goût Kidz biedt het bedrijf nu ook allerlei lekkers aan op maat van kleine fijnproevers in spe. Probeer zeker eens hun biologische koekjes met chocolade, amandel en hazelnoot of de minirijstwafels met melkchocolade.


Bezoek onze e-shop of onze winkel voor nog meer snackideeën! Sla in onze groente- en fruitafdeling meteen ook wat extra vitaminen in. Het hele team van Rob wenst je een fijne start van het schooljaar!