Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Degustaties Bioweekend 8 & 9 juni 2018
Bij Rob vindt u zo'n 1.050 bioproducten in het vaste assortiment.
In het kader van de bioweek van het Waals Agentschap voor Kwaliteitslandbouw (APAQW) laten we u op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018 van 10 tot 17 uur graag proeven van enkele van onze bioproducten. Ook sommige ambachtelijke producenten en partners zullen aanwezig zijn.
ZUIVEL
Isigny-Sainte-Mère pakt uit met een biologische camembert met koemelk, gevormd met een opscheplepel.
La fromagerie des Ardennes stelt zijn biologische Caprice de Chevron met gepasteuriseerde geitenmelk (een kleine 'camembert' van geitenmelk) en zijn Bioferme-brood voor.
De familie Mathot laat u proeven van haar biologische kazen van Rochefort en boerenboter.
BAKKERIJ
Het biobrood wordt gebakken door onze bakkers in hun atelier boven de winkel.
GROENTEN EN FRUITEN
De producten van de boerderij BIGH:
- biologische microscheuten: bieslook, mosterd, radijs, shiso ... (8 variëteiten)
- biologische, aromatische kruiden: basilicum, peterselie, koriander ...
- biologische tomaten: rode en gele kerstomaten, cocktailtomaten, kleine tomaten
VLEES-GEVOGELTE
Marie Hot bereidt billen en filets van biologische kippen uit de Landes.
VIS
Marinoë oogst zeewier en verwerkt het in tapenades en tartaren. Biologische, glutenvrije én veganistische producten!
KRUIDENIERSWAREN
Clearspring breidt zijn gamma van Japanse bioproducten uit met andere Europese producten en komt een selectie voorstellen:
- de haverkoekjes;
- de crackers met zwarte sesamzaadjes;
- het Quick Cook gamma (5 granen, rijst-quinoa, peulvruchten met een shoyu-shiitakesaus);
- de misosoep.
Marinoë laat u graag proeven van biologische lekkernijen uit de zee:
- zeewierchips (3 variëteiten);
- rode zeepesto;
- Aziatische en zuiderse salades;
- zeetapenade;
- originele tartaar en tartaar met groene pesto.
Il Nutrimento verwerkt biologische groenten op artisanale wijze in heerlijke Italiaanse recepten:
- pasta met artisjokken;
- pesto genovese ;
- puree van groene olijven;
- tapenade van zwarte olijven.
Tensaï lest uw dorst met zijn biologische ijsthee in 4 variëteiten, waarvan de ene nog verfrissender is dan de andere:
- groene thee met citroen/vlierbloesem;
- zwarte thee met gember;
- witte thee met blauwe bosbes;
- matchathee met munt.
Sikou serveert zijn biologische roomijs met aardbeien, koffiebonen, karamel, speculaas, chocolade, kokosnoot-cacao en kokosnoot-aardbei.
TRAITEUR
L’Atelier des Maraîchers Bio (ADM Bio) bereidt lokale, biologische gerechten om op te warmen (alleen op zaterdag):
- aardappelschijfjes met lokale groenten;
- trilogie van seizoensgroenten;
- ratatouille van courgette en gepelde tomaat met Provençaalse kruiden;
- aardappelpuree met verse kruiden.
Pack ‘N Joy denkt aan uw gezondheid met biologische, glutenvrije salades boordevol goede ingrediënten. Enkel te proeven op vrijdag 8 juni!
THE CELLAR
Hef het glas op onze biowijnen!
Witte wijn :
- Sauvignon Blanc 2016 New Zealand Peregrine
- Sicilia Carricante 2014 Carjcanti Gulfi
Rode wijn :
- Sicilia Rosso 2016 Rossojbleo Nero d’Avola Gulfi
- Cerasuolo Di Vittoria 2014/2015 Sicilia Gulfi
- Pinot Noir 2015/2016 Barda Bodega Chacra Argentina