Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.
Camembert op de barbecue
04 Aug 2017
Categorieën:
Inspiratie
Voor een heerlijke camembert op de barbecue:
1. Kies handgeschepte camembert op basis van rauwe melk, AOP Selectie Rob (250 g - € 7,68)
2. Volg het recept dat wij u voorstellen:
• Haal de camembert uit de verpakking, leg hem terug in zijn houten doos en prik erin met een vork.
• Verpak het geheel in aluminiumfolie (minstens dubbel) en leg dit 10 min. op de nog warme (niet meer brandende) houtskool van de barbecue.
• Neem de camembert van het vuur, open de folie, verwijder het deksel, breek de korst en geniet van de kaas door er stukken knapperig brood in te dopen dat recht uit de oven van ons bakkerijatelier komt.
Wijntip van onze sommeliers voor bij de camembert op de BBQ:
CÔTES DU FOREZ 2014 GAMAY SUR VOLCAN LA MADONE 75 cl - € 13,40
Artikelen die u kunnen interesseren
Recente artikelen
tags
- recept
- wijn
- winkel
- vin
- whisky
- degustatie
- spirits
- vis
- vlees
- woluwe
- bier
- whisky academy
- wijnkelder
- groenten en fruit
- zuivel
- kaas
- the gourmets' magazine
- gevogelte
- magasin
- kookatelier
- kreeft
- belgisch
- voorgerecht
- 2belgianfoodies
- dessert
- aperitief
- vin rouges
- desserts
- boisson
- truffel
- wild
- cuisine gantoise
- the original wine box by rob
- simmental
- lunch
- charcuterie
- seizoen
- eend
- zalm
- cupcakes
- pasta
- traiteur
- fruit
- sake
- peper
- drank
- recette
- spirit box selected by rob
- tomaten
- japan