Het verhaal van Natalino en Carlo Dall’Ava weerspiegelt de rijkdom van hun ham.

In 1955 werd aan Natalino Dall’Ava de opstart toevertrouwd van de eerste hamfabriek in San Daniele. Kort daarna maakte hij zijn droom waar en nam hij een oude fabriek over om er zijn eigen DOK Dall’Ava te produceren. Met de hulp van zijn zoon Carlo versterkte Natalino zijn reputatie in Italië en vervolgens in heel Europa.

In 1988 openden ze de eerste ‘Prosciutteria’ ter wereld, een plaats waar ham de hoofdrol speelt tijdens de hele maaltijd.

Aansluitend richtten vader en zoon de pastafabriek van DOK Dall’Ava en de Dall’Ava Bakery op. Ze openden ook de eerste Prosciutto-school waar iedereen kan leren hoe ham te laten rijpen, te versnijden en - vanzelfsprekend – te degusteren. Alsof dat nog niet genoeg was,startten ze in 2005 met de bouw van een hamfabriek die de meest vooruitstrevende ter wereld is, onder meer met de mogelijkheid om een natuurlijk klimaat te creëren.

Bij de familie Dall’Ava staat alles in het teken van kwaliteitsproducten en het plezier om hun passie te delen. Het is hun streefdoel om continu een superieure kwaliteit aan te bieden.


   De hamspecialiteiten van Dok Dall’Ava                                                                                                                  

   Patadok : Iberisch Pata Negra ras (Salamanca, Spanje), meer dan 18 maanden gerijpt in Italië

   Hundok : Monte Nevada Mangalica ras (Hongarije), meer dan 16 maanden gerijpt in Italië

   Nebrodok : Suino Nero dei monti Nebrodi ras (Nebrodi, Italië), meer dan 18 maanden gerijpt in Italië

   Basidok : Suino Nero Lucano ras (Lucano, Italië), meer dan 20 maanden gerijpt in Italië