Houd een plekje vrij voor onze twee seizoenskazen met verse kruiden: perfect voor een zonnige zomerdag


Brillat-Savarin met verse kruiden en Szechuanpeper

Deze Normandische roomkaas heeft een zachte textuur en een erg subtiele smaak. Hij wordt gemaakt van kwaliteitsvolle koemelk waaraan room is toegevoegd. Om de kaas frisser en pittiger te maken, heeft onze Cheese Master Carine Dalcq een originele versie bedacht door er kruiden (bieslook, bladpeterselie, basilicum en koriander) en szechuanpeper aan toe te voegen.

Degusteer deze ‘foie gras’ onder de kazen met een chablis uit de Bourgogne of een glaasje champagne. Heerlijk met een sneetje zoet brood zonder zure toets, zoals ons herbakken brood of ons briochebrood.

  • Tip van onze keldermeesters: Petit Chablis 2018 - Domaine Moreau-Naudet

Bessin met vier verse kruiden van kaasmakerij Beillevaire 

Deze kaas van koemelk heeft een zachte textuur en een bloemige korst. De lichtgele kaas is doorspekt met een mengeling van peterselie, koriander, kervel en bieslook. Deze creatie van Pascal Beillevaire, een kind van het Marais Breton in de Vendée, is een combinatie met een uitdagende, frisse smaak waarin aroma’s van onderhout te bespeuren zijn.

Proef deze kaas met onze traditionele baguette of ons zuurdesembrood, onder het genot van een glaasje frisse cider.

  • Tip van onze keldermeesters: Sydre Argelette 2017 - Éric Bordelet