LICHTMIS - donderdag 2 februari

  • Niets beter dan Lichtmis vieren met heerlijke pancakes van Eat Dessert First by Laura. De Amerikaanse versie van de pannekoek wordt op donderdag vers geserveerd met ahornsiroop of verfijnde smeerpasta's van Roy René.

TOURNÉE MINÉRALE - afspraak elke vrijdag en zaterdag de hele maand februari

  • Met Gili, een verrassend fris elixer van gember, honing en citroen, zet je je met plezier in voor Tournée Minérale tot eind februari, of zelfs langer als je wilt! De oprichters van dit Belgische merk onthullen een reeks ideeën om zelf alcoholvrije cocktailrecepten te maken. Afspraak elke vrijdag en zaterdag in februari bij Rob!

Vrijdag 10 en zaterdag 11 februari

  • Vruchtenkefir is een ander leuk idee voor een alcoholvrij aperitief! Kult is een 100% Belgische merk dat nu met een nieuwe recept komt o.b.v. yuzu.
  • De wereld rond op Valentijnsdag! Voor een romantiek etentje, richting Afrika met  de etnische producten vol smaak en kleuren van Kipeps, zoals hibiscussuiker of exotische gourmet thee zoals deze "Thee van de geliefden". Een ware ode aan liefde, geluk en aan delen !
  • Sinds 1850 selecteert de Brusselse koffiebranderij Corica uitzonderlijke arabica-koffiesoorten. In aantocht van Valentijnsdag hebben ze een cafeïnerijke 'liefdeselixir' gecreëerd als ode aan de liefde. Te ontdekken enkel op zaterdag 11 februari, tussen 8 en 13 uur

Vrijdag 24 en zaterdag 25 februari

  • Charlotte Chocolat, Nicole Noisette, Victor Vanille... allemaal deel uit dezelfde grote familie Generous! Deze glutenvrije biokoekjes worden in België gemaakt met kwaliteitsvolle ingrediënten. Deze koekjes zijn niet alleen vol smaak en authenticiteit, ze zijn ook lekker krokant.