Zaterdag 3 juni 2023

  • Reis naar Bali, Phuket Delight, Ontdekking van Sichuan... de collectie smeersels van L'Épicurien neemt u in één hap mee op reis! Met meer dan 35 jaar ambachtelijke knowhow slaagt dit familiebedrijf er altijd in de fijnproever in ons wakker te schudden.
  • Reinigingsproducten van Laver Vert zal je natuurlijk niet degusteren ... maar leren kennen en gebruiken! Het gamma werd ambachtelijk ontwikkeld op basis van zwarte zeep uit... Namen (100% koolzaadolie) door twee vrienden die zich inzetten voor circulaire economie en lokale, natuurlijke en gezonde producten! Klaar om properheid, eenvoud en betrokkenheid te combineren? 

Zaterdag 10 juni 2023

  • De extra vergine olijfolie van Darmmess behaalde zonet de gouden medaille 2023 in New-York (NYIOOC). Dit exclusief product wordt gemaakt o.b.v. een oude olijfras 'Souri' dat wordt geteeld in Deir Mimas, ook wel deLibanese Bordeaux streek van de olijfolie genoemd.
  • Met de dips van Florette - zonder bewaarmiddelen - wordt jouw aperitief HET moment om samen te komen.

Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2023

  • Brood van onze eigen bakkerij, besmeerd met een laagje heerlijke hoeveboter van Plaquette: soms is het zo simpel om van authentieke producten te genieten en om ons dagelijks leven smaakvol te maken... 

Zaterdag 17 juni 2023

  • Op zoek naar pit? Onze partner Kipeps nodigt je uit voor een "hot & spicy day"! Maak jouw barbecues en plancha's klaar: hun Afrikaanse producten zullen jouw smaakpapillen in vuur en vlam zetten! 
  • Ook aan het verlangen naar de zuiderse warmte en het gezang van de krekels? Met zijn typische zoetigheden brengt Le Roy René de Provence naar jou toe: calissons, zandkoekjes, noga en heerlijke smeerpasta’s met warme, Provençaalse smaken! Mmmm heerlijk!
  • Capsule is een ambachtelijke Belgische biolimonade. Les jouw dorst met fun en zonder tralala en kies voor één van hun drie sprankelende citrussmaken: grapefruit, sinaasappel of citroen.
  • Koolzuurhoudend water dat alleen gezoet is met biologisch vruchtensap en zonder kunstmatige smaakstoffen, dat is wat Noda schenkt! De kleine blikjes zijn natuurlijk caloriearm en op smaak gebracht met sap van roze grapefruit, Siciliaanse citroen of gember-citroengras. 

Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023

  • De essentie van MadN? Een elixer zijn voor elk moment van de dag. Voor de recepten van haar ambachtelijke infusie, thee of nog chaï heeft Naina inspiratie gevonden in haar Indische roots waar recepten van moeder op dochter doorgegeven worden.
  • Met Philip's Biscuits ontdek je veel meer dan zomaar een zandkoekje! Uitstekende kwaliteit grondstoffen, goede boter, no-frills recepten en ambachtelijke productie: de knapperige smaakbommetjes die elke dag uit hun ovens komen zijn ongelooflijk lekker!
  • Ham met de hand versnijden is een ware kunst! Uiterst precies en altijd met schoonheid uitgevoerd, het gebaar van de cortador doet eer aan de textuur en de smaken van de beste hammen. Onze partner Joka doet de show, jij komt kijken... en proeven! Mooie collectie 100% Iberische hammen en Cecina de Buey binnen mondbereik. (enkel op vrijdag!)

Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023

  • Corica selecteert zijn Arabica's uit de hele wereld en brandt ze volgens zijn eigen recepten: een knowhow die al in 1850 begon! Vergeet uw gebruikelijke warme koffie en geniet vandaag van een heerlijke koude koffie.
  • Ham met de hand versnijden is een ware kunst! Uiterst precies en altijd met schoonheid uitgevoerd, het gebaar van de cortador doet eer aan de textuur en de smaken van de beste hammen. Onze partner Joka doet de show, jij komt kijken... en proeven! Mooie collectie 100% Iberische hammen en Cecina de Buey binnen mondbereik.

 

 


WIJNDEGUSTATIES - JUNI 2023