Maandag 27 mei t.e.m. zaterdag 1 juni 2024

  • Dacht jij dat de olijfbomen van Domaine de Léos reeds al hun beste hadden gegeven met de heerlijke olijfoliën H de Léos? De Franse zanger Patrick Bruel verrast u nog want, met de hulp van grote cosmeticadeskundigen, heeft hij L'Olivier de Léos gecreëerd, een assortiment producten voor de huid die zowel goed als mooi zijn.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024

  • Hummus, granaatappel- of johannesbroodmelasse, auberginekaviaar, sinaasappelbloesemwater... Terroir du Liban brengt alle schatten van de Libanese keuken op uw bord via recepten die even gastronomisch als exotisch zijn.
  • Het Bretoens bedrijf La Perle des Dieux (‘De parels van god’) staat al meer dan 4 generaties lang bekend om haar sardientjes ‘millésimées’ (met een jaargang). De sardientjes worden in extra vierge olijfolie gerijpt waardoor jaar na jaar hun smaak meer delicaat wordt en hun textuur zachter.
  • Het avontuur van de familie Kalios is diep geworteld in de Peloponnesos, waar Achilles en zijn familie al meer dan 300 jaar voor hun olijfbomen zorgen en op zoek gaan naar de beste Griekse terroirproducten. Olijven, olijfolie, gedroogde aromatische kruiden of nog een mezze: hun gamma producten concentreert de smaken van de Middellandse Zee en is ideaal bij het aperitief.

Vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024

  • Het conservenbedrijf Ramon Peña in Galicië staat voor topkwaliteit. De verse producten uit de Atlantische Oceaan, de recepten, de presentatie van de conserven ... Alles is top!
  • Jouw smaakpapillen laten dansen in een festival van genot … dit is de doelstelling van Gingky met hun fantastische gembersap, 100% biologisch, ambachtelijk en vers. (enkel op zaterdag)

Vridjag 21 juni 2024 

  • De sappen en nectars van Alain Milliat - 100% natuurlijk - hebben hun sporen al verdiend, maar heb je hun nieuwe concentraat o.b.v.  yuzu en gember al geprobeerd? Ze geven al je drankjes een extra twist deze zomer. (enkel op vrijdag)
  • Met Riz & Co nemen we je op reis naar Korea om nieuwe smaken op  jouw bord te brengen. Een weekend lag, proef  van deze 100% natuurlijke culinaire schatten van topkwaliteit en leer hoe je ze het beste kunt gebruiken in jouw keuken.

 


WIJNDEGUSTATIES - OVERZICHT