Door te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die opgeslagen worden in uw browser en die uw surfervaring op deze site aangenamer maken. Meer weten.

Degustatie agenda - maart 2023
Vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023
- Na een sobere maand februari geeft Belgische fabrikant Gili nu heerlijke cocktailrecepten met alcohol om van zijn gember-, honing- en citroenelixer te genieten. Altijd met mate natuurlijk ...
- Onze partner Joka haalt uitzonderlijke hammen uit de beste terroirs en biedt ze regelmatig in proeverij bij Rob. Eer aan Frankrijk deze keer met zijn Bayonne ham, een pareltje uit het zuidwesten met een beschermde geografische aanduiding: om van te genieten op kamertemperatuur, dun gesneden.
Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023
- Biotamra kweekt dadels van de variëteit Deglet Nour, de "koningin der dadels". Ze worden rechtstreeks uit de Algerijnse woestijn geoogst. Een gezond tussendoortje, zo zacht en fruitig dat het als een echte praline smaakt!
- Guayusa is een "superblad" dat al lang wordt gebruikt in het Amazonegebied. Het Belgische merk Ossa infuseert het in 100% biologische theeën: geniet van een drank die het lichaam energie geeft en de geest kalmeert.
- In zijn Domaine de Leos produceert Patrick Bruel niet alleen olijfolie, maar ook jam, honing en tijmconfijt: schatten uit Zuid-Frankrijk die de zon wat sneller bij ons brengen! (enkel op zaterdag!)
- Acetaia Ducale Estense produceert dichtbij Venetië ongelooflijk fijne azijnen, uitsluitend met druiven van eigen domein en volgens een methode uit de Italiaanse Renaissance. Geen karamel, geen verdikkingsmiddelen, geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen: een natuurlijk en uiterst kwalitatief condiment waarvan je druppel voor druppel geniet. (enkel op zaterdag!)
Zaterdag 18 maart 2023
- Onze specialisten kunnen niet langer wachten om je de allerlaatste nieuwigheden van Rob The Cellar voor te stellen! In de wijnrekken vind je voortaan een prachtige Bordeaux Supérieur exclusief voor Rob ontwikkeld door onze partner Château Turcaud, alsook onze eerste Bourgogne Pinot Noir dankzij een samenwerking met Nuiton Beaunoy. Aan de hopkant zijn onze twee Rob-bieren op vat en/of met toegevoegde druiven eindelijk klaar om onthuld te worden!
- Het avontuur van de familie Kalios is diep geworteld in de Peloponnesos, waar Achilles en zijn familie al meer dan 300 jaar voor hun olijfbomen zorgen en op zoek gaan naar de beste Griekse terroirproducten. Olijven, olijfolie, gedroogde aromatische kruiden, theeën: hun gamma producten concentreert de smaken van de Middellandse Zee.
Donderdag 23 maart 2023
- Het brein achter Eugène Chocolatier is Eugénie Gillot, een jonge Brusselse met een voorliefde voor al wat lekker is. Haar smeerpasta's en geleien met verrassende smaken zitten boordevol liefde en vakkennis! Speciaal voor Rob heeft ze een heerlijke ambachtelijke smeerpasta van pure chocolade gemaakt.
Vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023
- Is het nog nodig om Neuhaus voor te stellen, de naam achter de creatie van de praline? Dichtbij Pasen presenteert het beroemde huis zijn collectie kleine eitjes en andere heerlijke chocoladefiguurtjes.(enkel op vrijdag!)
- Pierre P'tit Beurre, Charlotte Chocolat, Nicole Noisette, Victor Vanille... allemaal deel uit dezelfde grote familie Generous! Deze glutenvrije biokoekjes worden ambachtelijk gemaakt met kwaliteitsvolle ingrediënten in Tubeke: vol smaak en authenticiteit, maar ook lekker krokant!
Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023
- Thés de la Pagode draagt al meer dan 30 jaar de Aziatische theetradities hoog in het vaandel. Hun biocollectie omvat uitzonderlijke degustatie-theeën maar ook gezonde of weldoende theeën en infusies. Vanille-thee, "thé des cerisiers", detox, yuzu of matcha: alleen maar heerlijke blends te proeven in onze winkel.
- Corica selecteert zijn Arabica's uit de hele wereld en brandt ze volgens zijn eigen recepten: een knowhow die al in 1850 begon! Koffie uit Nieuw-Guinea of Papoea zijn slechts enkele van de smaakschatten waarvan u kunt genieten. (enkel op zaterdag!)