Woensdag 3 mei 2023

  • Met Yaka ontdek je enkele heerlijke Afrikaanse smaken: fruitpasta's met exotische smaken (vanille-papaya-munt, ananas-sinaasappel-baobab, ananas-hibiscus-vanille...), maar ook een puree van Zuid-Afrikaanse pepers. Alles is handgemaakt en fair trade!
  • Sprinkles zijn zeker de zuiverste vorm voor spirulina want dan ondergaat ze geen enkele industriële verwerking (zoals poeders of pillen). Algo-Ritme kweekt deze ongelofelijke microalg in Ghana in een zeer beschermde omgeving. Verdun deze plantaardige superfood in jouw drankje, strooi over jouw ontbijtgranen of salades, meng in een omelet... en je voel meteen zoveel voordelen voor het lichaam. Unaniem erkend!

Vrijdag 5 mei 2023

  • Geen voedselverspilling meer voor Fruit Collect! Deze VZW had het idee om niet opgegeten fruit in te zamelen bij particulieren om het daarna te herverdelen en om te zetten in vruchtensap bijvoorbeeld. Maakt dit niet dorstig? Geniet deze keer van aardbeiensap en appelsap.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2023

  • Hortense de Castries teelt biowalnoten in België en Frankrijk en brengt deze eenvoudige lekkernijen weer in de smaak onder het merk NoK. Dankzij een droginsproces op lage temperatuur profiteer je nog lang na het seizoen van hun smaak en voedingsstoffen. In hun natuurlijke versie, op smaak gebracht met zout en specerijen, en ook in olievorm! (enkel van 10 tot 14u)
  • Ontdek het elegante assortiment zachte zepen van Savonneries Bruxelloises. Hun doel: de beste zepen ter wereld maken, helemaal "Made in Belgium"! Alle zepen komen op de traditionele wijze tot stand, met uiterst kwaliteitsvolle ingrediënten en ragfijne parfums. (enkel op zaterdag)
  • Dagelijks juicen is zo eenvoudig met Paulette! De kleine flesjes van 25 cl bevatten maar liefst 300 tot 400 g koudgeperst fruit en/of groenten: een flinke dosis vitaminen en voedingsstoffen om van te genieten terwijl je jezelf goed doet! (enkel op zaterdag)
  • Dacht jij dat de olijfbomen van Domaine de Léos reeds al hun beste hadden gegeven met de heerlijke oliën H de Léos? Patrick Bruel verrast u nog want, met de hulp van grote cosmeticadeskundigen, heeft hij L'Olivier de Léos gecreëerd, een assortiment producten voor de huid die zowel goed als mooi zijn.

Woensdag 17 mei 2023

  • Reeds fan van de gember-, honing- en citroenelixer van Gili? Hun nieuwe wasabi- of kurkumavarianten prikkelen jouw papillen nu met meer exotische smaken.

Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023

  • De gluten- en allergeenvrije melo-cakes van Buckwheat Brussels zijn een combinatie van kwaliteit, verfijning en gastronomie! Een laagje luchtig eiwitschuim met kalamansi, bourbonvanille of mokka ligt op een koekje van rijstmeel en amandelpoeder en is gehuld in een lekker gul laagje pure, witte of melkchocolade: wie kan deze lekkernij weerstaan?

Zaterdag 27 mei 2023

  • De kleine flesjes vruchtensiropen van Daily Sirupi zijn het resultaat van een heel oude Scandinavische knowhow. Met hun 49% fruit, 44% hoogwaardige rietsuiker en 7% zuiver water zijn ze een gezonde en volledig biologische basis om in je water te verdunnen naargelang je smaak natuurlijk, maar ook naargelang hun voordelen! Benieuwd hoe hun berkensapsiropen smaken? Tijd nu om te proeven en om alle heilzame effecten van dit gamma te ontdekken.
  • UpHill, koffie in een blik die jou een verfrissende zomer zal bezorgen! Het is een cold brew koffie, waarvan de bonen in Gent gebrand worden en waaraan stikstof is toegevoegd, resulterend in een romigere en zoetere smaak dan een normale koffie.

 

 


WIJNDEGUSTATIES - MEI 2023